Bebeğim Covid Oldu
126 görüntüleme
F
Fikriye N. G.
20 Ağustos 2025 13:41
Bebeğim 5 aylık ve sars cov 2 (covid-19) pozitif çıktı böyle biseyle karşılaşan var mı suan yüksek ateş var ne yapacağımı bilmiyorum sadece anne sütü alıyor
Z
Zeynep K.
20 Ağustos 2025 13:54
bebegim 3 aylikken ben covid ve influenzayi ard arda gecirdik. Bu süreçte doktorumuz bol bol emzirmemi ve el hijyenine dikkat edip her emziriste gogsumu silmemi soyledi. Korkmayin emzirdikçe onun bagisiklik sistemi de güçlenecektir. Çok geçmiș olsun. Eğer kullanmak isterseniz de vitamin alabilirsiniz ki sütünüzden bebeğe geçsin.
F
Fikriye N. G.
20 Ağustos 2025 14:00
Teşekkür ederim
N
Naz Ş.
20 Ağustos 2025 14:00
Cok yeni yasadik benimde bebegim 3 aylik hastaneden yeni ciktik, ates varsa halsizse emmiyorsa hemen hastaneye gitmenizi oneririm. Solunumunda sorun olmamasina ragmen ates ve beslenemedigi icin 4 gun hastanede kaldik. Cok gecmis olsun
F
Fikriye N. G.
20 Ağustos 2025 14:02
Suan fazla emmiyor ateşi de çok ama koskoca Bilkent şehir hastanesı hiçbirşey yapmadı
S
Selime ö.
20 Ağustos 2025 14:02
Bende bebeğim 4 aylıkken yaşamıştık. Doktorunuz ilaç vermiştir, onları kullanın ve bol bol emzirin 3-4 gün ateşinin düşmemesi normalmiş. Çok geçmiş olsun.
A
Aslı
20 Ağustos 2025 15:07
Benim de bebeğim 6 aylık. Ankarada çok fazla covid vakası varmış maalesef ve bebeğimin de pozitif çıktı. Biz Güven hastanesine gittik ama orada da bir şey yapılmadı ve gerçekten yapacak bir şey covid için. Hep ateş kontrolü yaptık ki 39,5 lara çıktı. 4 saatte bir calpol verdik, ılık duş aldırdık ara ara serin tuttuk vucudunu hep öyle düşürmeye çalıştık ateşini. Bol bol da besleyin zorlamadan. Dördüncü gün kendine gelmişti
F
Fikriye N. G.
20 Ağustos 2025 15:54
Bize sadece ateş düşürücü calpol verdi
F
Fikriye N. G.
20 Ağustos 2025 15:56
4 gün su kadarcık çocuklar nasıl dayanacak Allahım bütün hastaların yardımcısı olsun