Bebeğim Çok Gazlanıyor
128 görüntüleme
D
Didem K.
19 Ekim 2025 07:58
Arkadaşlar bebeğim bu ara çok yaşlanmaya başladı nurse harveys gaz damlası alıyım diyorum sizce işe yarar mı
R
Rozalin G.
19 Ekim 2025 08:00
Ben bebeğimde probiyotik ve nurse harveys damla kullandım çok rahatlattı yine gazı oluyor tabi ama sancı çekmeden rahatlıkla çıkarmaya başladı ben öneririm
R
Rozalin G.
19 Ekim 2025 08:02
Hee bir de kiraz çekirdeği kullandım ama tek başına işe yaramadı
A
Ayfer İ.
19 Ekim 2025 09:02
Nurse harveys pek etkili olmadı bizde,ben öyle düşünüyorum. Doktor sab simplex verdi, bundan daha çok memnun kaldım
B
Betül B.
19 Ekim 2025 09:08
Biogai probiyotik olarak gaza en iyi gelen damla. Bizde baya işe yaradı
Ş
Şerife U. ..
19 Ekim 2025 09:54
Hepsini kullandım kızım alerjinikti bağırdak tepkili tüm gaz damlaları hikaye probiyotik güzel bir banyo gazını çıkarmadan yatırma karnına ayak altına yakmayacak derecede havlu yada kiraz çekirdeği boşuna dünya para dökme aylarca hepsini denedim emin ol
D
Didem K.
19 Ekim 2025 10:03
Kiraz çekirdeğini nerden alayım

İlsu O. K.
19 Ekim 2025 10:28
Didem hanım merhaba; bizim bağırsak problemimiz olduğu için yoğun bakım ve sonrasında hem gaz hemde probiyotik kullandık. Probiyotiği hala kullanıyoruz gaz damlasını düzeltilmiş 4 ay itibariylede kestik. Her gün masaj, gece uyku önce ılık duş ve beslenme sonrası bekletmeden gaz çıkarmak biraz hafifletiyor. Kiraz çekirdeği pek işe yaramadı açıkcası 🥲 ama bebeğinize gaz damlası ya da probiyotik kullanacaksanız lütfen çocuk doktorunuzla görüşmeden kullanmayın. 🙏🏻
D
Didem K.
21 Ekim 2025 17:19
Teşekkürler