Bebeğim Çok Az İçiyor

160 görüntüleme
E

Esra Ç. ..

8 Ekim 2025 20:19
Oğlum 3 aylık 6kg ama günde en fazla 650 ml içiyor o da zorla. Çevremdeki çocuklar bir günde 800 900 ml buluyordu. Çevremde ki bir çok insan çocuğumu zayıf buluyor ve psikolojik baskı uyguluyor çocuğumu emziremedim bazı sebeplerden dolayı sadece 1.5 ay emdi laktoza alerjisi olduğu için laktozsuz mama kullanıyorum. Ama bir çok kişi yetersiz anne olduğumu ve çocuğuma iyi bakamadığımı söylüyor psikolojim çok bozuk ne yapmalıyım.
C

Cansu S. M. ..

8 Ekim 2025 20:25
Bence her kadın anne olduktan sonra en iyisini yapıyorlar.inaniyorum ki bu saat de burda olman bile ne kadar iyi bir anne olduğunu gösteriyor kimseye kulak asma sen kendini bildikten sonra kimsenin ne dediği umurunda olmasın! Sen dünyanın en iyi, en güzel annesisin ❤️ her bebek bir değil zamanla gelişim gösterir acele etme lütfen her bebek bir aynı anda gelişip, büyümüyor...
E

Esra Y.

8 Ekim 2025 20:26
Bebeğinin kilosunun maşallahı var. Benimki 3700 doğdu 6 aylık 7 kilo. İnsanları takma. Gunde 5 6 cisli bezle doyuyorlar zorlamafazlasınızaten. Sağlıklıolmasımutlu olmasıönemlisen iyi bir annesin onlar çöpağızlıinsanlar.
E

Esra K.

8 Ekim 2025 20:26
Saçmalama sakın kendini üzme her bebek aynı olmaz ben de bebeğimi emziremedim ama gayet iyi bakıyorum kendini yetersiz hissetme benim bebeğimde o kadar mama içiyordu
E

Esra Ç. ..

8 Ekim 2025 20:38
Çok teşekkür ederim çok iyi geldi söyledikleriniz ❤️
H

Hümeyra T.

31 Ekim 2025 21:56
3700 doğdu kızım, şu an 3.ayında 6.450kg idi çok da bir fark göremedim bebeğinizin gelişimiyle arasında. İnsanlar “çok biliyor” doktor her şey yolunda diyorsa gerisi boş. Osman hoca 3.ayda doğum kilosunun 2 katına çıkmışsa veya en kötü doğum kilosunun yarısı kadar kg alması lazım diyor. Aksi olursa bebek kg almıyordur ama sizde böyle durum yok içiniz rahat olmalı bence de
H

Hümeyra T.

31 Ekim 2025 21:58
İlk 6ay bebek ve annein alışma süreci sanırım. 5 dakika bile değil 1 dakika gözünün içine bakmasam acaba zihinsel gelişimi etkilenir mi gibi saçma sapan düşüncelerdeyim… 6.aydan sonra daha güçlü olacağımıza inanıyorumm çevredeki çok bilmişler bebeklerin bellir bir dönem sadece burnundan nefes aldığını bile bilmiyordur boş verrrr🥰♥️
H

Hümeyra T.

31 Ekim 2025 22:02
Bebeğinizin kilosuna googledan persentil hesaplamadan bakın isterseniz. Ayrıca aylık kontrode sağlık ocağındaki ebeniz de bakıp kıyaslıyorudur aksi durumda bilgi verirdi. Aylık kontrolde çocuk doktorunuz da bir sorun olsa söylerdi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir