Bebeğim Biberona Alışmıyor
73 görüntüleme
S
Seda Ö.
2 Eylül 2025 11:03
Phlips ve lansinoh denedim ama bebeğim biberonu hiç kullanmadım 3.5 aylım ememiyor ağzında gezdiriyor sadece sağarak beslemeye karar verdim biberona nasıl alıştırabilirim
H
Hülya G. ..
2 Eylül 2025 11:17
Tommee tippee deneyebilirsiniz. Benimki ancak bunu tutabilmişti ilk aylarda. Sonra zaten tamamen bıraktı ama ilk zamanlar için baya işimizi gördü
E
Esmanur A. ..
2 Eylül 2025 11:18
Bebeğim 2 buçuk aylık olduğundan beri 7 farklı biberon denedim. Kaşık denedim. Eds denedim. 6-7 çeşit mama denedim. Bardak denedim. Plates topunda, ayakta gezerek, uykuda, uykuya yakın, açık havada, karanlıkta her şeyi denedim. Hiçbirini istemedi. Sadece sol mememi istedi. Şimdi 7 aylık. Ve sol memem çok kötü yara oldu. Israrla hala sol memeyi istiyor. Sağı alması için hala çabalıyorum. ama onu daha nadiren alıyor. Sanırım bazı bebekler de böyle huylu oluyor. Eğer çaresini bulabilirseniz ben de öğrenmek isterim....

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
12 Eylül 2025 06:50
Güzel emen bir bebeğiniz varsa size önerim aranıza başka alternatiflerin girmesine izin vermeyin ama yine de emzirmek istemiyor başka bir yöntemle beslemek istiyorsanız da alıştırma bardağı öneririm size