Bebeğim Beslenmesi Yeterli mi?
118 görüntüleme
H
Hatice N. G. ..
16 Ekim 2025 00:41
Bebeğim 1 ay 11 günlük . Yeterli beslenip beslenmediğini bilmiyorum. Memede çok az süre kalıyor . Kilo alımı sınırnı biraz üzerindeydi. Kakalı ve çişli bez sayımız genelde 4-5 oluyor ama bu bazen daha az da olabiliyor . Gaz sancımız çok . İdrarı da koyu renkte turuncu . Buda bana yeterli beslenmediğini düşündürüyor . Sütümde bebeğime yetecek ve hatta artacak şekilde . Ne yapmam gerek nasıl anlarım doyduğunu .Doğum kilosu 2890 1 ay sonra 3800 oldu .

Beyza E.
16 Ekim 2025 03:32
Her ay 1 kilo alması bekleniyor ve günde 4-5 idrar dolu bez yeterli beslendiğini gösteriyor diye biliyorum,
benim bebeğimde çok gazlıydı çok gaz yutuyordu emmek istemiyordu o yüzden, güzel ve düzenli gaz çıkarmanız gerekiyor, gaz çıkarma tekniklerini kullanın gerekirse emme aralarında da gaz çıkartın. İdrar rengi hakkında bir bilgim yok maalesef doktorunuza danışsanız daha iyi olur.
benim bebeğimde çok gazlıydı çok gaz yutuyordu emmek istemiyordu o yüzden, güzel ve düzenli gaz çıkarmanız gerekiyor, gaz çıkarma tekniklerini kullanın gerekirse emme aralarında da gaz çıkartın. İdrar rengi hakkında bir bilgim yok maalesef doktorunuza danışsanız daha iyi olur.
F
Fatma Ç.
16 Ekim 2025 06:14
İdrar rengi bizde de olmuştu ,tuğla rengi şeklinde sıvı alımı yetersiz olduğunu belirtmişti doktor düşük cc de mama takviyesi ile düselmişti