Bebeğim Astım mı

85 görüntüleme
S

Seher Ş. ..

22 Aralık 2025 02:53
Ekim ayında bebeğim hastalandı ciğer filmi çekildi bronşit başlangıcı denildi aradan iyileşti aradan biraz zaman geçti tekrar hastalandı ağırlaştı hastaneye gittik bronşit dedi ciğerlerinde enfeksiyon var dedi evde geçer dedi iyileşti bu sefer de rota oldu bir hafta hastanede kaldık hastanede tekrar hırıltısi başladı evde devam etti sonra iğne kullandık iyi oldu iki üç gün sonra tekrar ağırlaştı kanında da enfeksiyon çıktı ve hırıltısi çok fazla kusuyor sürekli buhar veriyorum yinede solunumu iyi değil ne yapmalıyım
N

Naciye D.

11 Ocak 2026 09:32
Merhaba bizim de akciğer enfeksiyonu çıktı uykudan öksürerek ve ağlayarak uyanıyor buhar ve antibiyotik tedavisi yine başlandı ama tekrar öksürüyor çok geçmiş olsun size de 32+3 de doğduk 8 aylığız
H

Hafize G. ..

11 Ocak 2026 17:04
Benim bebeğim 3 aylık bronşit başlangıcı denildi.hiriltili solunumu vardı acilden yatış yapıldı oksijen düşünce yoğun bakıma alındı şuan tedavi görüyoruz 3.gunumuz bugün

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir