Bebeği Anneanneye Bırakıp Yurtdışına Gidip Çalışma

199 görüntüleme
B

Burçin D. K.

9 Ekim 2025 16:13
Merhaba arkadaslar biliyorsunuz ki türkiye ekonomisi çok kötu ve ben burda bebeğimin maddi ihtiyaclarıni karşılayamiyorum bebegim 1 bucuk yasinda ben yurtdisindan bir teklif aldim. Ama bir kac ay bebegi anneannesinde bırakıp gitmem lazım ki önce orda kızımın konforuna uygun bir ev tutup onun rahat etmesi icin 2 ay burda anneannesiyle kalmasi gerekiyor zaten dogdugundan beri anneannesiyle ben bakiyoruz hep beraberiz sizce bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz
G

Gül

9 Ekim 2025 16:21
Ben ileride çocuğuma “ben senin için şundan vazgeçtim” “ben senin için şuna katlandım” gibi toksik anne cümleleri kurmak istemiyorum. Bu fedakarlığı seve seve yapıyorsam da bunu ona pazarlamamalıyım. Daha iyi bir gelecek sağlayacağınızı düşünüyorsanız ve teklifi değerlendirmemek içinizde kalacaksa lütfen yapın zaten duyarlı anneler çocuğundan kopmaz onun da güvenli bağlanmasını zedelememek için uğraşır 💟
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

9 Ekim 2025 16:37
Bireysel fikrimi söyleyeyim size bu süreçteAmerika ,Almanya ve Sırbistan’da bulunmam gerekti. Ki ultra konfora gitmedim. Yeri geldi rezillik çektim vs ama bebeğimi canımdan çok sevdiğim anneme bırakmadım. Annesi hayatta olmasına rağmen anneannesi tarafından büyütülen eşim annesi ile asla düzgün bağ kuramıyor. Tercih kesinlikle sizin en iyisini siz bilirsiniz çünkü
F

Fatma V. S.

9 Ekim 2025 16:47
Ben çocuk ve ergenruh sağlığı uzmanı olarak kesinlikle önermem. Toksik ilişkiyle alakası yok güvenli bağlanmanın sağlıklı olması icin gitmemenizi tavsiye ederim
M

Melis Y.

16 Ekim 2025 17:28
İnsanın içi acıyor ama onun geleceği için bu. Allah sabır versin diyorum. Başarılarınızın.devamiji da diliyorum. Sizin gibi başarılı anneler görmek çokgüzel gerçekten.
M

Melis Y.

16 Ekim 2025 17:29
Max 2 ay sürecekbirsey. Neden güvenli bağlanma bozulsun?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir