Bebege Verilen Su

265 görüntüleme
K

Kübra S. ..

14 Haziran 2025 04:52
Bebege verilen su kaynatilmis olsa mi iyi yoksa hazir su mu olsa iyi
Fadile B.

Fadile B.

14 Haziran 2025 06:01
Genelde kaynatılmış ılıtılmış olsa daha iyi diyorlar ama bende hazır su veriyorum bazen vakit olmuyor buna
Esra Y.

Esra Y.

Uzman Diyetisyen

14 Haziran 2025 07:09
Özellikle ilk 1 yaşta mide, bağırsak sistemleri çok hassastır. Bunun için sudaki olası bakteri veya mikro organizmaları kaynatmak enfeksiyon riskini ciddi şekilde azaltır🤗 sağlıklı günler dileriz
M

Melike A. ..

14 Haziran 2025 11:13
Bende ilk zamanlar kaynatıyordum sonra hayat markanın bebek sularından aldım
Ayşen Y.

Ayşen Y.

15 Haziran 2025 05:45
Sular bence bebekler icin hastalik anlaminda risklidir. Sütüm az oldugu icin bebegime mama destegi veriyorum doğduğundan beri. Suan 5 bucuk aylik asla kaynatmadan mama yaptigim olmadi. Vakit ayrilmasi gereken bi konu oldugunu düşünüyorum. 2 gunluk olacak sekilde kaynatiyorum termoslara koyuyorum o sekilde mama yapiyorum yeni su vermeye basladim kaynattigim sudan biraz ayirip onu da soguk muhafaza ediyorum icmesi icin
A

Asli B.

16 Haziran 2025 05:13
İçme suyunu mu kaynatmalıyız?
E

Elif S.

16 Haziran 2025 07:43
Peki doktor bey 9 ay ek gidasinda en fazla 100 ml su demiş. Ben izmirde yaşıyorum ve kizim 500 ml belki su iciyordur ki bence icmesi lazım. Neden 100 ml ile sınırlandırılmış?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir