Baybay Night

143 görüntüleme
E

Ece S.

18 Ekim 2025 23:47
Baybay night kullanan var mı zararlı mı 16 aylık kızım var inanın doğduğu günden beri çok çekiyoruz şu uykudan uyku düzenimiz yok her gece 2-3 den önce uyumaz öğlen 12 gibi kalkıyor gece tabi ara ara ağlar kalkar çocuğumun uykusu olduğu halde çok direniyor uykuya hemen dalamıyor benimde ilk anneliğim tecrübesizim bende bir uyku düzeni oturtamadım çocuğa inanın her gece 2den 3den aşağı yatmıyoruz bir kalkıyoruz öğlen olmuş hiç bir işe yetişemiyorum gün bitiyor gün içinde 3-4 gibi uykusu geliyor uykusu olduğu halde çığlık kıyamet zor dalıyor park yatakta salla salla ninni açıyorum telefondan zar zor uyuyor uyuduğu da en fazla 40 dakka falan uyku eğitimi pahalı geliyor Baybay night zararlı diye duydum drlardan ama kullanan aileler memnun çok direndim almamak için ama artık çok yoruldum çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik olarak yıprandım
E

Ece S.

18 Ekim 2025 23:48
Çok uzun yazdım umarım sıkılmadan okuyan olur tek miyim bu konuda çevresinde bu durumu yaşayan duyan yok mu bir benim bebeğimin uykusu mu düzensiz
E

Ece S.

18 Ekim 2025 23:55
Genel olarak uykularımız şu şekilde gece 2-3 gibi uykusu çok geldiği halde zar zor uyutuyoruz bazen emerek uyuyor ama çoğunlukla eşim koluna yatırıyor pışpış yapıyor mayışınca yatağına yatırıp ninni açıyoruz ve beşiği sallıyoruz emzik veriyoruz sadece uykuda ara ara bir kaç kez kalkıyor artık 16 aylık olduğu için emzirmiyorum kalkınca ya su veriyoruz yada emziği düştüyse onu veriyoruz tekrar dalıyor öğlen 12-1 gibi kalkıyor daha sonra 3-4 gibi uyumak istiyor çok mızmızlık yapıyor uyuyo ama kısa uyuyo sonra tekrar 7-8-9-10 belli olmuyor çok kısa bir uyku daha yapıyo gündüz uykusuna bağlı olarak bi yarım saat kestiriyor ve ondan sonra gece 3e kadar ayakta
Nuriye U. .

Nuriye U. ..

19 Ekim 2025 03:42
Bence doktorların önermediği hiçbir şeyi kullanmayın. Uyku düzeni sorunu bizde de vardı. Sonra şunu fark ettik eşimle, havalar bozmadan önce belli bir süre gün içerisinde parka çıkıyorduk bu arada bebeğim 17 aylık, orada enerjisini atıyordu ya da yürüyüş yapıyorduk, Yağmur vs olunca biz çıkamadık, evde ne kadar eneejisini atabilirse ki gün içerisinde sürekli ilgileniyoruz oyun koşturma vesaire, ancak yine de dışarıda oynadığı gibi olmuyor. Bugün hava düzeldi, dışarıya çıktık, enerjisini attı, akşam normal uyku saatinde uyudu. Mesela şuan uyanık:)) yani demem o ki enerjisini doğru yönlendirirseniz uyku düzenin normale girebilir
E

Eylül M. G.

19 Ekim 2025 04:19
Baybay night bizde hiçbir işe yaramamıştı. Youtube’da bazı doktorların ücretsiz uyku eğitimi video serileri var, onları takip etmenizi tavsiye ederim.
Z

Zeynep ..

19 Ekim 2025 19:50
Öğlen 12 de uyanan bebeğin gece erken uykuya geçmesini bekleyemeyiz en geç sabah 8 de uyanmalı
Aslıhan

Aslıhan

19 Ekim 2025 20:11
Bence uyku saatlerini düzene koyunca çok daha iyi oluyor. Bu tarz ilaç benzeri şeylerin işe yaradığını düşünmüyorum ben, onun yerine uyumadan önce enerjisini atacak aktiviteler yapılabilir, mümkünse temiz hava aldırmak da çok işe yarıyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir