Bay Bay Uyku Damlası Hk
216 görüntüleme
H
Hanife A.
6 Ocak 2026 22:27
Kızım 11 aylık doğduğundan beri uyku problemi var saat başı yarım saatte bir kalkıyordu doktorumuz bu uyku damlasını önerdi içeriği temiz ama içim rahat değil

Afranur K.
6 Ocak 2026 22:51
Uyku damlasını çok önermiyor gördüğüm hekimler mesela ilk aklıma -canabi -drhasretakman geldi. İkisinden de dinlemiştim bu konuyu maalesef uyku düzenini düzletmek yerine daha kötü noktalara getirdiğini söylediler. Bence derinlemesine bir araştırma yaptıktan sonra böyle bir ilaca başlayın.
Şöyle bir cümle hatırlıyorum, uyku için sihirli bir damla maalesef yok olsaydı zaten şu an uyku problemi diye bir şey konuşmuyor olurduk.
Şöyle bir cümle hatırlıyorum, uyku için sihirli bir damla maalesef yok olsaydı zaten şu an uyku problemi diye bir şey konuşmuyor olurduk.
E
Esra G. Ç.
7 Ocak 2026 03:27
Bebeğiniz neden yarım saatte bir kalkıyor önce bunu çözün. Gündüz uykularına bakın. Gündüz uykusunu akşam en geç 4-5 te bitirin. Daha geç saate bırakmayın.
M
Melike E.
11 Ocak 2026 03:02
Ay valla benimki gündüz uyusada uyumasada gece uykusuna geçemiyor 7 ayımız bitmek üzere ama yok yani ben bayılıyorum da o bayılmıyor Herşey nafile yani odamızın derecesi nemi loş ışığı masaj falan ayarlıyoruz ama yok nafile
H
Hanife A.
11 Ocak 2026 05:47
Her yolu denedim gündüz az da uyusa çok da uyusa normal de uyusa geceleri kalkıyor sanırım kabul etmek gerekiyor ama perişan oldum özellikle çalışırken daha da zor gündüz uyuduğunda da uyuyamıyorsun
M
Melike E.
11 Ocak 2026 20:03
Valla ben kime anlatsam hep damlayı al en nazından çok yorgun olduğun zamanlarda verirsin dediler bana da mantıklı geldi açıkçası bugün sabah 7 de uyuduk hanımlar yani 3 saat uyumuşuz toplamda şimdi sesleniyorum size bu psikoloji nereye kadar gidecek? Tamam sağlığına zararlı da yani böyle de olmuyor ki… kötü anne diyecekler varsa da desin yani gelin de bir görün halimizi…. Sinirlerimiz yıprandı yemin ederim 1 çocuğum var ama inanın okadar heyecanlı ve okadar hareketli ki yani bazen acaba norma mi diye düşünüyorum yani…
E
Esra ..
11 Ocak 2026 21:37
Benim bebeğim de 7buçuk aylık doğduğu günden bu yana uyku problemi var daha 3 saat deliksiz gece uykusu uyudugunu bilmem, saat başı kalkar uyumak istemez ağlar vs. Çalışan anneyim psikolojim artık kaldırmıyor oda nem sıcaklık uyku uyanıklık burun tıkanıklığı vs her şeye dikkat ettim rutinlerini aksatmamaya çalışırım her yolu denedim ama yok. Bazı çocuklar gerçekten uykuyu sevmiyor damlaya çok karşıydım dün gece pes ettim artık kendine de bana da yazık oluyor diye gittik gece yarısı aldık denedik ilk defa. Evet uykusu geldi daldı yattı ama malesef gece uyanmasını değiştirmedi yine uyandı defalarca, mucize beklemeyin yani uyumayan çocuk yine uyumuyor
M
Melike E.
11 Ocak 2026 22:00
Çalışan annelere daha çok zor acaba doktora mı danışsanız? Ben de randevu aldım sorucam bakalım yani gerçekten bu uyumamanın sebebini çok merak ediyorum. Bunu gerçekten araştırmalılar üniversite okuyanlar valla bunun üstüne çok güzel bir tez hazırlanır benden size fikir olsun inşallah yaparsınız 😀 rabbim bizlere gerçekten sabır versin şimdi ayağımda sallayarak uyuttum korkuyorum yatağına alınca uyanacak diye ağlanacak halime de gülüyorum 😀 öylesi bir dert böylesi bir dert 😀 uyku eğitimi sordum 15 gün 3.000 tl dediler en olmadı onu da deneyimlemek istiyorum annelikte her yok mübahtır ☺️