Bay Bay Damla Zararlı mı
120 görüntüleme
Ü
Ümmü G. Ç. ..
23 Ekim 2025 09:52
Asla uyumayan bir çocuğum var2 buçuk yaşında bay bay damla zararlı mı
P
Pınar B.
23 Ekim 2025 09:56
Ben de kullanmayı düşünüyorum ama tedirginim. Çocuk nöroloji doktoru zatiden alerji damlası yazdı onu iki üç defa kullandım ama bebeği sarhos gibi sabah yapıyor.

Didem
23 Ekim 2025 09:59
Merhaba, çocuk çgastroentoloji uzmanı bizimde kullanmamızı önerdi ama fayda etmedi her bebekte etki etmiyor yine de doktorunuza danışın
S
Songül Ş.
23 Ekim 2025 17:06
Benim arkadaşım kullanmış çok memnun kalmış uyku eğitimini öyle yapmış bebeği şimdi kendi kendine uyuyormuş hatta bir yaşına girdi doktoru önermiş ben çok direndim sekiz aylık öyle böyle idare ettim ama benim psikolojim bozuldu ben daha iyi olmam için onun beni zorlamaması lazım en azından bari uyku olarak doktoruma sorup yada sormadan direkt deneyeceğim çünkü dayanamıyorum bütün evliliğim mutluluğum her şeyim zarar gördü o kadar parçalıyorum kendimi ekran vermiyorum herşeyini doğal yapmaya çalışıyorum zorlamıyorum yanipmuklarda büyüyor ama ben böyle yaptıkça o daha zor oluyor sanırım ben kendi ruh sağlığım için bunu yapmak zorundayım ben iyi olmazsam o da iyi olmaz onun iyiliği için en azından kısa bir süre deneyip bırakacağım

Didem
24 Ekim 2025 20:55
Bay bay damladan önce bebeğinizin d vitaminine baktırın o da uykusuzluk yapar