Başını Sola Doğru Çevirmiyor

72 görüntüleme
L

Lizge A.

5 Kasım 2025 16:23
Bebeğim 2 aylık başını sürekli sağ tarafa çeviriyor sola çevirmiyor. Kartlar ve çıngırakla sola çevirmeye çalışıyorum sadece göz takibi yaparak sola bakıyor yada saniyelik sola çeviriyor . Uzun süre solda kalmıyor. Nedeni nedir ? Endişelenmeli miyim?
Emel C.

Emel C.

5 Kasım 2025 17:09
Merhaba benim bebegimde hep tek tarafi secerdi suan oyle bi problemim yok doktorumuz torikolis olabilir mi diye muayene etti bir sorun cikmadi doktorunuza danismanizi tavsiye ederim bazı egzersizleri geciyor diye biliyorum egzersizle insallah birseyi yoktur bebeginizin 🤗
L

Lizge A.

5 Kasım 2025 17:10
İnşallah🙏🏽 en kısa sürede doktorumuzla görüşeyim öyleyse
Merve Ö.

Merve Ö.

5 Kasım 2025 17:27
Endişe edecek bir şey yok, ultrasonla kontrol ediliyor boyun kasları. Egzersizle de düzeliyormuş. Benim bebeğim de 3 aylık onda düzelmeye başladı. Yeğenimde de vardı 1 ayda geçti.
Ümran A.

Ümran A.

5 Kasım 2025 17:37
Merhabalar, benim kızımda da Tortikollis vardı minimal düzeyde. Evde egzersizle geçirdik çok şükür. Usg ile baktırın varsa bile düzenli egzersizle geçer inşallah . Sağlıkla büyütün bebişinizi🐣
Yeter O. .

Yeter O. ..

5 Kasım 2025 17:47
Lizge hanım merak etmeyin benimde bebeğim öyleydi hatta o kadar merak ediyordum ki hergün eşime söylüyordum neden başını çevirmiyor diye 3 aya girdik hatta 3 buçuk aylık kızım başını sola çevirdi merak etmeyin küçük daha çevirir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir