Baş Çevresi, Fiziksel Gelişim, Kreatin Kinaz Sonucu

97 görüntüleme
N

Neslihan B.

13 Ağustos 2025 16:54
Hocam merhabalar. Oğlumu bugün götürdük. Ayakları içe basıyor dedim doktora . 12 aylık, emekleme yok. Desteksiz ayakta durma ve yürüme yok. Destekle yürüyor, yürüme arkadaşı ile de yürüyor. Tutunarak Yan Yan azar azar gidiyor. Tutunup kalkıyor. Baş çevresi 49 cm. Kilosu 8.700, boyu 76 cm. Ek gıdaya geçtik geçeli Kabızlık yaşıyoruz. Genel cerrahide tedavi oluyoruz. Diyet uyguladığımız için her şeyi yediremiyorum (kabız yapacakları), bizi gelişim pediatrisine yolladılar. Orda bakıldı biraz gelişim geriliği var denildi, ama oglum
N

Neslihan B.

13 Ağustos 2025 16:56
Ama oğlum çok uykusuzdu, hiçbir şey yapmadı ağlamaktan. 7, 8 kelime konuşuyor. Sonra bizi fizik tedaviye yolladılar. Düz ayak olabilir de olmayabilir de daha gelişim aşamasında dediler, hareketler verildi işte hocam. Nörolojiye gittik, kan istediler kreatin kinaz değeri 289. Referans aralığı 32 - 294 yazıyor e nabizda. Napcami şaşırdım n'olur cevap verin hocam.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir