Baş Çevresi Büyük

239 görüntüleme
K

Katibe N. S.

31 Ekim 2025 05:05
Ultrasonda bebeğimin baş çevresi ileri çıkıyor 33+3 teyim bilgisi olan yazabilir mi
P

Pınar K.

31 Ekim 2025 05:32
Genetikolarak büyük olabilir veya ilerleyen haftalarda baş büyümesi durabilir orantılı olur.
K

Katibe N. S.

31 Ekim 2025 05:38
Teşekkür ederim 🌸
S

Sema E.

31 Ekim 2025 05:46
Erkek bebeklerde de büyük olabiliyor benim bebeğimin hem kilosu hem boyu hem karın çevresi hemde kafası büyüktü
K

Katibe N. S.

31 Ekim 2025 05:49
Kız bebeğim diğer ölçümleri haftasıyla uyumlu sadece biraz kilosu önde diye düşünüyorum inşallah endişelenecek bişey yoktur teşekkür ederim 🌸
H

Hilal Ç.

31 Ekim 2025 06:05
Benim de ultrasonda baş çevresi büyüktü.hatta doktorum koca kafalı diyordu gülüyordu.sıkıntı olmadı şükür.
K

Katibe N. S.

31 Ekim 2025 06:07
Benim doktorum da genetik olabilir dedi ama sağolsun biraz korkuttuğu için kaç gündür endişelenip duruyorum teşekkür ederim sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah 🌸
A

Arzu.G

31 Ekim 2025 06:35
sonrasında dengelenir muhtemelen bizde de benzer durum olmuştu. Bazen yanlış ölcum de olabiliyor sonraki kontrole gore endişe edersiniz şimdilik canınızı sikmayin genetik de çok etkili
K

Katibe N. S.

31 Ekim 2025 06:41
İnşalllah öyle olur teşekkür ederiim🌸
Gizem Ö. E.

Gizem Ö. E.

12 Aralık 2025 19:29
Benimli de koca kafalı çıkıyordu normal ortalama göre bu bir kaç mm büyük demek. İçinize sinmezse perinatoloji uzmanına danışın en iyi onlar açıklar
B

Betül K.

15 Aralık 2025 11:30
Benim bebeğime de aynısını dediler detaylıda hiç bir sorun yok genetik olduğunu diğer doktorum söyledi ama başka doktorlar sanki ilk defa görmüş gibi tepki vermeleri canımı sıktı
B

Betül K.

15 Aralık 2025 11:30
Tombiş ve koca kafalı bebeklerde vardır 😀
Gizem Ö. E.

Gizem Ö. E.

13 Ocak 2026 22:06
Benim bebeğimin de kafa ölçüsü büyüktü koca kafa! Ortalamada diğer bebeklerden 3 mm büyüktü. Doktor ölmüyor percentiline göre eşdeğer haftalara göre büyük veya küçük diyor. Ne kadar büyük o önemli. Ayrıca doğduğunda o mm lik büyük dedikleri kafayı siz anlamazsınız.kocakafa bir bebek doğumda biraz zorlar sizi. Doğunda bakacaksınız size büyük gelmeyecek aşrı bir anormallik yoksa!

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir