Baş Çevresi
247 görüntüleme
N
Nurcan Y.
25 Temmuz 2025 09:56
Merhabalar, kızım 5 buçuk aylık tüp bebek 37+4 haftalıkken doğdu bugün kontrolümüz vardı doğum kilomuz 2850 şu anki kilomuz 6060 gr doğum baş çevresi 34 cm
Bugünkü kontrolde baş çevresi 40 cm geldi
Boyumuz doğum 49cm şu anda 62cm ..
Doktorumuz bebeğimiz için minyon bebek dedi baş çevresini tekrar kontrol etti normal dedi ama bizim içimiz hiç rahat değil destek olabilir misiniz ? Böyle bir olay yaşayan var mı?
Bugünkü kontrolde baş çevresi 40 cm geldi
Boyumuz doğum 49cm şu anda 62cm ..
Doktorumuz bebeğimiz için minyon bebek dedi baş çevresini tekrar kontrol etti normal dedi ama bizim içimiz hiç rahat değil destek olabilir misiniz ? Böyle bir olay yaşayan var mı?
Z
Ziyafet U.
25 Temmuz 2025 10:53
Merhaba, benimde kızım 37+5 haftalıkken tansiyondan dolayı sezeryan oldum. Doğum kilosu 2460 baş çevresi de 35 . Şu an çok şukur 17 aylık minyon tip kiž çocuğu.

Ayşen Y.
25 Temmuz 2025 11:05
Merhaba, benimde oglumun bas cevresi biraz kucuk. Persentil degerinde 3-10 arasi cikiyor. Karsilastirma yapmaniz icin bende bilgileri yaziyim. 38+1 de dogdu. 3100 kilo 47 cm boy 34 cm bas cevresi. Şuan 6 bucuk aylik. 6 aylikken gittigimiz kontrolde kilo 7950 boy 66,5 cm baş cevresi 41 buçuk cm. Bas cevresi gelisimi beyin gelisimiyle ilgili oldugu icin onemseniyor benim de kafama takilmisti o yuzden. Gelisimle ilgili bi sorun gormedigi icin doktor merak etme demisti bana. Hani yapmasi gereken seyleri yapmasi gereken zamanda yapiyo gibi kriterler var sanirim. Ben de ondan sonra kafama takmayi biraktim. Bi de genetik olabiliyor demisti benim de kafam yuzum kucuktur mesela sapkalar hep buyuk gelir yuzume her gunes gozlugu olmaz gibi. Bebeginizin gelisimiyle ilgili bi sorun yoksa kafaniza takmayin
N
Nurcan Y.
25 Temmuz 2025 11:15
Çok teşekkür ederim ben kendimde minyonum zaten ama söz konusu çocuk olunca insan kafaya takıyor teşekkür ederim içim rahatladı
N
Nurcan Y.
25 Temmuz 2025 19:17
Çok zor aşamalar benimki zaten durmayan bir bebek o işlemler çok zor değil mi