Baş Çevresi 40.5 5 Ay 20 Günlük

201 görüntüleme
M

Mürüvvet A.

11 Temmuz 2025 07:48
Baş çevresi 40.5 çıktı 5 ay 20 günlük ve doktor normal olmadığını söyledi ne yapmam lazım hocam kendisi takip edicez dedi sadece
A

Aslınur Y.

21 Ağustos 2025 20:04
Benim bebeğimde 5 aylık kafası 40cm, doktorum eşimin kafasını ölçerek senin kafana benzeyecek küçük olacak demekki dedi. Bazı kafalar uzunlamasına bazı kafalar enlemesine büyürmüş o yüzden merak edilecek bir şey olmadığını genetik yatkınlık olduğunu söyledi. Canınızı sıkmayın 🥰
T

Tuğba A. B. ..

22 Ağustos 2025 19:20
Ben daha bebegim doğmadan bununla uğraşmaya başladım hep 2 hafta geriden geldi kafa çevresi. Doğduğunda normali yakalamış gibiydi ama 6.5 aylık yine geriden gelmeye başladı. Hatta son 1 aydır çok az büyüme var sürekli psikopat gibi mezurayla kafasını ölçüyorum. Bu zamana kadar tam anlamıyla doktor doktor gezdik özele de devlete de kliniğe de dünya paralar döktük bunun yüzünden. Hepsinin söylediği şey aynı, büyümeye devam ediyorsa yerinde saymıyorsa, beyin gelişiminde sıkıntı yoksa, ayına gore yapması gerekenleri yapıyorsa hiç sıkıntı yok dediler. Benim ve benim babamın da kafamız küçük buyuk ihtimalle size çekti diyorlar. Yine de ben aşırı pimpirik olduğum ve her doktor kontrolünde hamileliğimde çektiklerim aklıma geldiğinden zırıl zırıl ağladığım için cok isterseniz cocuk nörolojiye gidin demişti doktorun biri ama ben götürmedim diğerleri gerek yok dediği icin
Siz de illa da içim rahatlasın diyorsanız cocuk nörolojiye gidin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir