Bana Çok Bağlı Oyuna Dalmıyor.
134 görüntüleme
F
Fatma D.
29 Eylül 2025 09:28
Merhaba arkadaşlar bebeğim 12 aylık ne yürüyor ne emekliyor. Geçtiğimiz ay sadece bir gün yürüdü bir daha yürümedi. Elimden ufacık tuttugunda neredeyse koşuyor ama destek almadan ayakta bile durmuyor. Kendi başına oyuna dalmıyor oyuncak oynamıyor ben odadan çıktığım an ağlamaya başlıyor artık çok yoruldum fikir önerisi olan var mı?? :((
Z
Zehra Ö. E.
29 Eylül 2025 10:10
Yürümeye başladığında çokça azalacak ama bitmeyecek. Ayrılık kaygısı yaşıyor o da geçecek.ne zaman bitecek bu dediğin her şey bitiyor ve senin onu o an bitirme imkanın yok. Bitince de üzeleceksin ben çok özlüyorum 🥲
F
Fatma K.
29 Eylül 2025 18:23
Tutunup kalkma var nu
F
Fatma D.
29 Eylül 2025 18:28
Var
F
Fatma K.
29 Eylül 2025 20:14
12 aylık olduk bizde yok henüz neler yapsam kş
S
Saziye G.
29 Eylül 2025 20:17
Yalnız kalmadı mı hiç siz iş yaparken vs

Fatma U.
Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog
1 Ekim 2025 08:19
Merhabalar 🌼 Bebeğinizin bağımsız oyun becerisini geliştirmek üzere, odadan kısa süreli ayrılma-geri gelme oyunları (Ce-ee) oynayın ve oyuncağıyla meşgulken odayı terk etme sürenizi yavaşça uzatın. Bu, sizi göremese de geri geleceğinize olan güvenini pekiştirecektir. Motor gelişimi için ise, onu yürüteç benzeri gereçler yerine, mobilyalara tutunarak veya duvar kenarında yürümeye teşvik edin. Emeklemesi olmasa bile, destekle ayakta durma sürelerini artırarak kaslarını güçlendirin. Ağladığında hemen kucağa almak yerine, sakin ve kısa sözlerle onu yatağında/oyun alanında sakinleştirmeyi deneyebilirsiniz..
F
Fatma D.
1 Ekim 2025 12:20
Çok teşekkürler