Balgam Öksürük Burun Tıkanıklığı
84 görüntüleme
T
Tuğçe İ. ..
19 Ekim 2025 04:28
1 yaş bebek iki gündür burnu tıkalıydı serum fizyolojik ve aspiratörle çekiyordum dün geceden beri de öksürükvar ve galiba biraz da balgam var yutmaya çalışırken fark ettim nasıl bir yol izleyebiliriz ,teşekkürler
K
Kübra G.
19 Ekim 2025 05:30
2 hafta aynı durumu yaşadık. İlaç kullanmadım.hava makinasına 5 ml serum koydum soluttum.ardından burnunu serum suyuyla yıkayıp sırtına pat pat yaptım. Hastalığın ilk 1 2 günü çok sık yaptım.hava makinasını günde 5 6 kez soluttum. Gece uyurken başını ve göğsünü yüksekte tuttum yastıkla. Soğanı ikiye bölüp yarısına birkaç karanfil sapladım başucuna koydum her gece nefesini açtı. Sabah akşam 1 fıs udihindi yağı içirdim. Her gün 50 ml kekik nane çayı karışık yaptım içirdim. Probiyotik verdim.birde nasıl olduğunu anlamadığım bir yöntem öğrendim öksürük için. Ateşi astım bronşit yoksa bir kumaşa havlu mendil vskullanılmamış beyaz sabunu sürün sırtında dursun bi 4 saat falan ara ara yapın öksürüğü kesiyor bu şekilde atlattık biz. Ama sümük rengi hep beyazdı. Ona dikkat edin yeşil sarı vs olursa bi doktor görsün
S
Sahra S. ..
19 Ekim 2025 11:14
Hangi hava makimasini kullanıyorsunuz? Bir haftadır biz de çekiyoruz. Benim oğlum henüz 4 aylık olduğu için ilaç, çay kullanımı yapamam maalesef. Şuanda sadece burun temizliği yapıyorum en fazla calpol verebiliyorum
T
Tuğçe İ. ..
19 Ekim 2025 18:19
Çok teşekkür ederim değerli zamanınızı ayırıp bu kadar detaylı anlatım yaptığınız için denicem hepsini ☺️
T
Tuğçe İ. ..
19 Ekim 2025 18:21
Reklam olmasın kendim almıştım da Bende nexus nebulizatör var ben de onu kullanıyorum memnunum da hem şarjlı hem minik taşınabilirse sessiz uyurken bile tutuyorum