Bağırsak Enfeksiyonu mu

102 görüntüleme
Cihan K. .

Cihan K. ..

29 Eylül 2025 10:58
Kızım 5 aylık. Kaka yapma sıklığı çok azaldı 3 4 günde bir yapıyor artık. Çok fazla gaz çıkarıyor sık sık. Kakası çok beklediği içindir heralde kokusu da farklı biraz. Bu belirtilerin bağırsak enfeksiyonu olma ihtimali var mı kontrole götürmeli miyim. Yoksa bu aylarda bağırsakların olgunlaşma belirtileri mi bunlar
T

Tuğba B. ..

29 Eylül 2025 11:08
Sanki mesajı ben yazmışım aynı sorunları yaşıyorum.5.5 aylık 3 4 günde bir yapıyor kötü kokuyor.ve çok gaz yapıyor oda kötü kokuyor.anne sütü ile besleniyor
Cihan K. .

Cihan K. ..

29 Eylül 2025 11:13
Kızım da sadece anne sütü alıyor. Enfeksiyon olsa ishal olurdu diye düşünüyorum ama emin değilim. Sizce normal midir tüm bunlar
D

Duygu Y. ..

29 Eylül 2025 12:02
Kızım 4.5 aylik ayni seyleri yaşiyorum insallah doktor gorurde cevap verir sorularimiza
Cihan K. .

Cihan K. ..

29 Eylül 2025 12:04
@Osman Gönülal hocam aynı şikayetleri olan çok kişiyiz. Lütfen görün
T

Tuğba B. ..

29 Eylül 2025 12:08
Öncedençok sık yapardı günde 3 kez filan şimdi 3 4 günde bir ve kokusu kötü çok değişik bir koku ilaç gibi.rota aşısının yan etkisi olabilirmi acaba kokuluolması .
Cihan K. .

Cihan K. ..

29 Eylül 2025 12:14
Biz rota aşısını yarın yapacağız henüz yapmadık. Biraz önce bir çocuk doktoruna sorduk. Bu aylarda bunlar normal bağırsakları düzene girmeye çalışıyor demiş. Ateş, ishal olmadığı sürece enfeksiyon büyük ihtimalle yoktur demiş

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir