Babynest Yataklar

152 görüntüleme
N

Neslihan Ö.

30 Ağustos 2025 19:50
Babynest yataklar ne işe yarıyor? Reflü yatağı gibi bir işleve sahip mi alınmalı mıdır bilgi sahibi olan deneyimli anneler yardımcı olabilir mi bebeğim 6 haftalık beşiğin içine reflü yatağı ile yatırıyorum kaçıncı ayına kadar reflü yatağı kullanmalıyım ve belirttiğim diğer Babynest yataklar sadece oyun yatağı mıdır yardımcı olursanız sevinirim
V

Vahide N. A.

30 Ağustos 2025 20:16
Biz bi kaç gün sonra 2.Ayımızı dolduruyoruz reflümüz var doğduğu günden beri reflü yatağını kullanıyorum sevi bebe marka üzerinde 0-6 ay yazıyor yanlardan genişleme daralma özelliği var babynest gibi her yere de taşıyorum 5. Aya kadar yatabilcek gibi duruyor benim bebeğim babynesti de var ama biraz büyük dikilmiş belki bu küçüldüğünde kullanmaya başlarım reflümüz de geçerse tabi
S

Sevgi S. K.

30 Ağustos 2025 20:33
Babynest yataklar seyahatlerde yatak taşıyamayacağınız durumlarda işe yarayabilir. Ben o şekilde kullanıyorum
E

Emine T. ..

30 Ağustos 2025 21:34
Ben umay bebek mağazasından reflü yatağı formunda bir babynest aldım aileler farklı şehirlerde gittiğimde yerinş yadırgamaz diye beşiğinde de onun içinde yatırıyordum başlarda çok kullandık ancak 6. Haftasından sonra hiçbir şekilde istemedi dolapta yer kaplıyo sadece şimdiye kadar aldıklarımın içinde en az kullandığım o oldu diyebilirim
N

Neslihan Ö.

31 Ağustos 2025 16:40
Linki varsa bana da atabilir misiniz belki boyut olarak benimkinden büyüktür
V

Vahide N. A.

31 Ağustos 2025 17:46
V

Vahide N. A.

31 Ağustos 2025 17:46
Benim kullandığım bu hatta ayağımda sallıyorum kızımı bu yatakla daha bir tane deformasyon yok
N

Neslihan Ö.

31 Ağustos 2025 18:36
Benim kız 6. Haftada çok zor uyuyor sizde de aynı sorun var mı abla ya
V

Vahide N. A.

31 Ağustos 2025 19:35
Biz doğduğumuz haftadan beri ne gündüz ne gece uykusu bilmiyoruz kolik ve reflülü bir bebeğim var 90 gündür uykusuzum hamileliğimde çok zor bulantılı ve uykusuz geçmişti katlanmaya çalışıyorum sadece çok zor hiç bir anne yaşasın istemem bu kadar zor durumu bende işe yaramadı ama uyku damlası verebilirsin doktoruna danışıp ve gazlarının çıktığına emin ol o da çok huzursuzluk ve uykusuzluk yapıyor canım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir