Az Uyku

98 görüntüleme
Beyza Z.

Beyza Z.

28 Ağustos 2025 04:16
Bebeğim 4 ay 2 haftalık gece uykusunu saat 8 de uyumuş oluyor. Sonrasında 2.5 saate bir uyanıp 5 6 dk emip uyuyor, sabah a kadar böyle sabah 5- 5.30 ya da 6 da uyanıyor kesin. Sonrası uykuları memede 10 dakika falan yatağa koyduğumda uyanıyor kucağım a alırsam kucakta uyuyor. Gün içinde en uzun uykusu yatakta tek başına 15 dakika. Gündüz tek uyumasını nasıl çoğaltabilirim ve geçe de çok fazla uyanıyor
H

Hülya A. ..

28 Ağustos 2025 05:49
Benim bebeğim de 4 ay 10 günlük bu zmana kadar gündüz uykuları 30 dk maksimum son günlerde 10 dk ya kadar düştü kucakta uyuyor ve bıraktığım gibi uyaniyor. Çok şükür şu an gece uykularimiz çok etkilenmedi gibi . 2 aylık olduğundan beri gece uykuya geçmeden önce duş aldiriyorum sonrasında mama masaj biraz oyun. İlk bu düzene geçtiğimizde 4 de uyanıyordu sonra 5 oldu bir kaç kez 6 da uyandı. Son günlerde bu da bozuldu mesela akşam 4.30 da uyandı tekrar uykuya döndürdüm gibi. Sanırım 4 ay atakları. Sizin bebeğiniz de anne sütü aldığı için çok sık acikiyor olabilir çok hareketlendiler bu aralar çünkü .
İ

İrem E.

28 Ağustos 2025 05:56
Gece her uyandığında emzirmeyin bence benim kızımda 4 aylık gece uykusuna yatıyor bazen 1 2 saat sonra ağlıyor mesela o an emzirmiyorum uykuya geri döndürmeye çalışıyorum. Emzik tutuyorsa emzikle döndürebilirsiniz ya da pışpışlayarak . Şu an bebek sadece sakinleşmek için emmeye başlamış aç olduğu için değil bence . Artık gece 5 6 saat uyuması normal çünkü . Gündüz uykularını ben de uzatamıyorum yarım saat uyuyor genelde atak dönemi bitince biraz düzene gireceğini umut ediyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir