Az Emiyor!!!
191 görüntüleme
A
Aysun B.
18 Ekim 2025 15:11
Bebeğim sadece 5 dk emiyor ve sonrasında memeyi almıyor emziği alıyor. Biberonla süt veriyorum onu da almıyor. Ne yapacağım yardımcı olabilir misiniz lütfen
T
T.
18 Ekim 2025 15:29
Kaç aylık acaba
B
Betül
18 Ekim 2025 15:31
Merhaba Aysun hanim. Bebeginiz kac aylik? Ben deilk bu sorunu 1 bucuk aylikken yasadim. 2 3 hafta surdu. Sonra duzene girdi. Simdi 3 aylik tekrar yasiyorum. Keyfi yerinde ama bemce kilo alimi az .700 800 arasi. Ama doktor icin uygun.Acikcasi her yolu deneyeceksiniz. Nedenini bulmaya calisin. Ben simdilik bir neden buldum. Sut alerjisi. Diyet yaomistim. Rahata erince sut urunune basladim. Simdi tekrar ayni sikintiyi yasiyorum. Siz de nedenini bulabilirsiniz. Sizi cok iyi anliyorum. Tam kafa yemelik bi durum
A
Aysun B.
18 Ekim 2025 16:50
Benim bebeğim de bir buçuk aylık nedenini bulamıyorum zaten çok uzun süre emmiyordu ama şimdi iyiden iyiye azaldı 5dkdan sonta memeyi reddediyor
B
Betül
18 Ekim 2025 17:22
Ben acikcasi 3 doktora gittim bir sey cikmadi. Ama o ara gaz sancisi cok kotuydu. Simdi de gaz sancisi var. Hemen geri diuete girdim. Bez sayisi kaka sayis kilo takibi yapin. Onlar ydrindeyse hic sikinti yapmayin. Doktorumuz surenin onemsiz oldugunu soylemisti.
B
Betül
18 Ekim 2025 17:24
Ve nedenini bulmaya calisin. Tazzikli olabilir sutunuz eger sagim yapiyorsanuz. Gazi da olabilir. Amaenerjisi keyfi falan yerindeyse mama vermeyidusunmeyin. En son iciniz rahat degilse mutlaka doktorunuza danisin hic cekinmeyin
T
T.
18 Ekim 2025 18:01
Karanlıkta emzirmeyi deneyin bende yaşamıştım doktorum onu önerdi ve beraber duş alıpemzirdim
A
Aysun B.
18 Ekim 2025 18:02
Duşta emzirmeyi birkaç yerde daha gördüm deneyeceğim, doktorum acıkmasına izin ver dedi 3 saatten fazla aç kaldı sonunda 10 dk emdi ama sonra yine memeyi reddetti
H
Hatice N. G. ..
18 Ekim 2025 18:29
Aynı problemi bende yaşıyorum . Memeye geliyor ağlayarak geri çekiliyor emziği veriyorum susuyor emzikle rahatlıyor . Sütümü sağıyorum biberonla vermeye çalışıyorum bazen alıyor ki bu da çok nadir bağıra bağıra ağlaya ağlaya aç olduğu için mecbur içiriyorum sağdığım sütü . Gaz sancısı çok ama kucakta sabit durunca ağlamıyor memeye gelince ağlıyor hemde öyle normal bir ağlama değil morarıyor nefessiz kalıyor . Kan tahliline baktılar idrar tahliline baktılar bir iki hafta önce gayet iyiydi her şey gaz damlası başladılar onu veriyorum o biraz rahatlatıyor ama yine de sancısı olmadığı zamanda da emmiyor ne yapmam gerektiğini ben de bilmiyorum .1 ay 10 günlüğüz . Neler neler denedim ama olmuyor. Çok fazla biberon da vermek istemiyorum bu sefer de tamamen meme reddi yapar diye korkuyorum sütümün yeterli olduğunu düşünüyorum çünkü sağım yapıyorum gayet iyi geliyor ama bazen bebek sütün tadını beğenmezmiş büyüklerim anlattı acaba şu an böyle bir problem mi yaşıyorum . Süt alerjisi olduğunu da düşünmüyorum ama olabilir diye diyet de yapacağım . Lütfen bana da yardımcı olun ne yapabiliriz bu konuda .
A
Aysun B.
18 Ekim 2025 18:31
Hatice Hanım sizinle birebir aynı sorunları yaşıyoruz ve ben de ne yapacağımı bilmiyorum umarım bir uzman bu yorumları görüp bizi doğruya yönlendirir
H
Hatice N. G. ..
18 Ekim 2025 18:36
Umarım bi çözümü vardır çünki kendimi tamamen çıkmazda hissediyorum.

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
20 Ekim 2025 06:51
Aysun Binici Hanım bebeğinizin kilo alımı güzelse günlük çişli bez sayısı 4 ve üzeri ise emzirme sonrası huzurlu mutlu ise endişe edeceğiniz bir durum yok bebekler büyüdükçe beslenme aralıkları uzar emme süreleri kısalır endişe etmeyin boşuna strese girmeyin.

Hilal K. ..
25 Ekim 2025 18:42
Akış hizi daha hızlı olan biberon verin