Aydın Kadın Doğum Doktoru Önerisi

133 görüntüleme
G

Gizem G.

10 Eylül 2025 12:54
Memnun kaldığınız doktor var mı ? Aydın da
D

Dilek A. ..

10 Eylül 2025 12:58
Merhaba birkaç isim verebilirim. Tolga Atakul, Ali Rıza Odabaşı, Özgür Arısoy. Üniversitede Emre Zafer
G

Gizem G.

10 Eylül 2025 13:03
En çok memnun kaldığınız hangisi acaba
K

Kübra H.

10 Eylül 2025 13:04
Doktor Pınar Temir ben çok memnun kalmıştım. İlgili, güleryüzlü bir doktor tavsiye ederim
D

Dilek A. ..

10 Eylül 2025 13:10
Gebe kalmak için Tolga Atakul a tedavi oldum ve aşırı memnun kaldım. Ben pes ettim kendisi etmedi resmen ve neşesiyle konuşmasıyla insanı çok rahatlatıyor. Doğumumu Ali Rıza Odabaşı yaptı ve çok ilgili psikolojik olarak da destek oluyor her konuda. Özgür Arısoy a doğum sonrası muayene için gitmiştim çünkü doğum doktorumun ayağı alçıdaydı. Rutin normal muayeneydi gayet ilgili ve mahremiyete çok dikkat eden pozitif birisi. Bu şekilde yorumlayabilirim. Umarım işinize yarar.
G

Gizem G.

10 Eylül 2025 13:13
Teşekkür ederim devlete gitmek istiyorum hangileri orada çalışıyor
D

Dilek A. ..

10 Eylül 2025 13:15
Emre Zafer üniversite hastanesinde. Özgür Bey özel medinova hastanesinde. Diğer doktorların kendi klinikleri var. Devlette bildiğim hiç yok
G

Ganime A. ..

2 Ekim 2025 14:04
Söke’de Ferit bey var çok ilgili bir doktor deniyebilirsin
Miray E. .

Miray E. ..

6 Ekim 2025 05:37
Medinova hastanesinde Operatör Doktor Dilara Can var. 18. Hafta itibari ile ondan devam ettim ve memnun kaldım, hamilelik ve doğum sürecinde ilgili, her sorunuza cevap veren, içinizi rahatlatan sıcakkanlı birisi. Tavsiye ederim.
Özge C.

Özge C.

6 Ekim 2025 20:30
Aydın kadın doğum devlet hastanesi öneri Betül hanım var burcu hanım var çok iyiler
F

Fadime Ş. ..

7 Ekim 2025 18:36
Aydindayim ama İzmir şehir Hastanesi'nde doğum yaptim tek kelime ile harikaydı. Özel gibiydi her odası bir doğumhane olduğunuz odada doğum yapıyorsunuz. Herkes çok ilgili ve güler yüzlü. Doktorumda Azra hnm di
Özge U.

Özge U.

2 Kasım 2025 17:46
Aydında hamile kalmak isteyenler için Tolga Atakul tek adres kızıma Tolga hoca sayesinde sahip oldum. İlgisi bilgisi çok iyi bir doktor. Hamilelik takibi için ise Medinovada Hüseyin Onur hoca var çok iyi bir doktordur. Ayrıntılı ultrason ve riskli gebelik takibi içinde Fedi Ercan’ı önerebilirim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir