Ayakta Sallama

129 görüntüleme
İ

İrem Ö.

28 Aralık 2025 01:25
2 aylık bebek ayakta sallanır mı ? Siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz
Ç

Çağla y.

28 Aralık 2025 03:31
Kucakta ama büyüyünce çok zorlaştı
B

Burcu ..

28 Aralık 2025 04:59
Sallamam dedim ama olmadı salladım bende çok hızlı olmamak kaydıyla çok nadir çocuklar bıraktığın yerde uyuyor
G

Gökçin N.

28 Aralık 2025 05:50
Bence ayakta sallamayın. Şuan uyur ama önümüzdeki aylarda sürekli sallanmak isteyeceği için siz zorlanırsınız. Bu aylarda temas isterler,koyunca uyumaları zor. Ben kucakta uyutup yerine koyuyordum. 4.ayda yatağına koy uyusun başladı. Yine siz bilirsiniz tabi şartlarınızı bilemem.
İ

İrem Ö.

28 Aralık 2025 06:46
Bende sallamam diyordum ama başka çare bırakmadı kucakta da ağırlaşacak diye ayakta sallamak daha kolayıma geldi yatağına koyunca uyuyor mu şimdi sizinki
G

Gamze M.

28 Aralık 2025 14:13
Benim kızım da 3 ay 6 günlük bende sallamama taraftarıydım ama sallayarak uyutmayı babası ananesi falan da yapabildiği için rahat diyebilirim ayrıca belinizi destekleyince ağrı da olmuyor. Bazı bebekler sadece memede uyumaya alışıyor bu da anne için aşırı yorucu. Kendi yatağıyla (juno yatak)birlikte sallıyorum kafasını ufak müslinle sıkıştırıyorum ki çok sallanmasın ilk başta ellerni başparmaklarımla tutup diğer parmaklarımı kollarına temas ettirerek ayağımda sallıyorum parmaklarımı sıkıyor zaten bir yandan piş pişliyorum uykuya geçince elleri gevşiyor o zaman kollarını cırtıyla bağlıyorum ama el temasımı çekmiyorum. İyice uyuduğuna ikna olursam kenara koyuyorum. Babasının kucağında yatmayı da çok seviyor. Uyanacak gibi olduğunda temas yapıp pişpişliyorum ve sallıyorum geri uyuyor ne kadar uyursa zaten acıktığında hiçbir şekilde uyumuyor. Ama sabırlıolmak gerek uyuturken başta bazen çok katılarak ağlıyor o zaman kucağıma alıp biraz ayakta sallayıp sakinleştiriyorum öyle yatırıyorum gene ağlarsa almıyorum olabilidiğince sarıp yüksek seste ama sakin bir şekilde pişpişliyorum.
E

E P.

28 Aralık 2025 14:30
İrem hanım bende en başta kucakta ve juno yatağında çok hafif sallantıyla uyutuyordum, büyüdükçe kucakta olmuyor ayakta sallamayım diye uzanarak ve emerek uyudu, yine ilk başta çok kolay gelmişti ama büyüdükçe onda da zorlanmaya başladım ve benden başka kimse uyutamadığı için de zor oldu şimdi 10 aylık, 4. aydan sonra ayakta uyutmaya alıştırırdım ben olsam, hareketlenmeye dönmeye başladıktan sonra uyutmak çok zor oluyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir