Ayakta Durmaya Çalışma
114 görüntüleme
N
Neslihan B.
26 Ağustos 2025 14:01
8 aylık kızım asla oturmak istemiyor sürekli kucakta ayağa kalkacak e tabi tam duramıyor kollarımda güç kalmadı bu bebekleri ayakta durabileceği içine koyabileceğimiz bir oyuncak aparat bir şey var mıdır? Henüz yürüme arkadaşında duramaz öyle bir dengesi yok

Ayça K. A.
Hemşire
26 Ağustos 2025 15:13
Yürüteç sağlıklı değil ama aktivite merkezleri var fiyatları pahalı bebeğin boyuna göre ayarlanıyor ve bebek parmak uçlarına değil tüm tabanına basmış oluyor. Hekimimle beraber en sağlıklının o olduğunu konuşmuştuk geçen gün bakabilirsiniz dilerseniz

Ayça K. A.
Hemşire
26 Ağustos 2025 15:14
https://ty.gl/kun8xqwac41n1 linkten bakabilirsiniz tabii doktorunuza kesin olarak danışın
N
Neslihan B.
26 Ağustos 2025 15:17
Ay bu harika bir şeymiş ve evet birazcık pahalı haftaya kontrolümüz var mutlaka soracağım çok teşekkür ederim

Ayça K. A.
Hemşire
26 Ağustos 2025 15:23
Amerika’da kullandırıyorlar en azından :) Türkiye için fikrim yok ortopedi uzmanı arkadaşım sorun olmaz dedi ama ben de kendi çocuk hekimime sormadım 5 aylık olduğu için oğlum. Danışın kullanılabilir derse hayat kurtarır
N
Neslihan B.
26 Ağustos 2025 15:26
Yani oğlum 15 aylık yürüdü 12 aydan sonra yeter artık diyip yürütece koydum şükür sorun olmadı sanırım bu tarz şeyler için bebeğin omurgası veya ayak basma şeklinin hazır olması gerek daha bacakları tam güçlü değil diye yürüteci düşünmedim bile hoppala bakacaktım

Ayça K. A.
Hemşire
26 Ağustos 2025 15:34
Hoppaladan kesinlikle daha iyidir. Ama yine de dediğim gibi bir hemşire olarak kendi hekiminizle bebeği bilen biri ile bu kararı vermek en doğrusu , sevgiler ♥️