Ayakları Kapalı Uyku Tulumu
124 görüntüleme
M
Meltem K.
17 Ekim 2025 09:17
Merhaba. 2 aylık bebeğime 1 tog uyku tulumu alacağım ancak çoğu markada uyku tulumları ayaklar açık şekilde sanırım. Memnun kaldığınız ayakları kapalı uyku tulumu var mı?
S
Sembo
17 Ekim 2025 09:19
Lcw dan kullanıyorum ben ama 3 aylıkken ayakları açık kullanmıştım ayakları yine sımsıcak oluyordu gerek olmuyor ayaklara yani ama seçenek olarak vardı sanırım lcw da bakarsanız
M
Meltem K.
17 Ekim 2025 09:25
Ayakları çok soğuk oluyor bebeğimin. O yüzden açık kullanamam muhtemelen. Öneriniz için teşekkürler ancak Lcwda da ayakları açık şekilde😐
G
Gökçin N.
17 Ekim 2025 09:28
Benim bebeğim 4 aylık olmak üzere,ayakları açık kullanıyoruz 1 tog. Sıcaklık 20 derece altı olmadıkça,kolsuz ayakları açik 1 tog uyku tulumu içine uzun kollu badi giydiriyorum. Hem rahat ediyor hem tüm gece ayakları sıcacık kalıyor.fazla ısınmanın önüne el ve ayaklarla geçiyor bebekler.ben sarebaby aldım.kalitesi çok güzel,kolları isteğe göre takılıp çıkabiliyor.

Ayça K. A.
Hemşire
17 Ekim 2025 09:54
Ayakları açık tulum almalısınız. Hem daha uzun süre kullanırsınız hem de bebeklerin vücut ısılarını dengeleyebilmesi adına ayaklarının açık olması gerek.
B
Bilge
17 Ekim 2025 10:04
Ergopouch tulumları tavsiye edebilirim, fiyatları yüksek ama kalitesi gerçekten güzel. Yenidoğan döneminden beri kundak şeklinde kullandım ayaklı almasanda olur, başka markalarda da kundak şeklinde varsa bakabilirisin, ayakları kapalı olacağı için üşümez. Hareketleri de kısıtlanmıyor.
M
Meltem K.
17 Ekim 2025 10:06
Ayaklari açık ve soğuk olunca gaz sancisi daha çok olmuyor mu?
M
Meltem K.
17 Ekim 2025 10:10
Kundak sevmedi birkaç kere denedim owlinin kundagi vardı. Bir de müslinle denedim onda da durmadı. O yüzden kundak şeklinde de alamıyorum yoksa iyi olurdu

Ayça K. A.
Hemşire
17 Ekim 2025 10:25
Sadece ayağın soğuk olmasını gazla ilişkilendiremeyiz. Genel vücut ısısı soğuksa üşüyor demektir o durumda ayakları korumak gerek. Ellerin ve ayakların soğukluğu tamamen vücut ısısını dengelemek adına oluyor
M
Meltem K.
17 Ekim 2025 12:16
Tamamdir, teşekkür ederim