Ay Sonlarında Mama Reddi

88 görüntüleme
R

Reyyan Ş.

29 Eylül 2025 08:47
Bebeğim 5.5 aylık yaklaşık 3 aydır her ay sonu ay geçişinde ortalama 1 hafta mama reddi normalde öğün başı 120 150 ml yerken ay sonlarında ay geçişlerinde eöğün atlama mamayı hiç yememe zorla yeme yediğinde 100 geçmiyecek şeklinde yeme birçok doktora gittim kan tahlıl vs yapıldı çıkan bır olumsuz sonuç yok mama sevmıyor seklınde dönüş aldığım doktorlarda oldu ama genel doktorların 1 yaşına kadar anne sütü ve formül mama yemesı lazım demesınden dolayı sureklı bir formül mamayı sunmaya gıdıyorum eskı usul anneler gıbı hareket etmek ıstıyorum bu sekılde buna benzer durum yaşayan anneler var mı varsa nasıl hareket ettiler
P

Pınar Y. ..

1 Ekim 2025 08:56
Bizde aynı şekilde sadece geceleri gözü uykudayken verebiliyorum gündüz imkansız bende ek gıdaya başlam mecbur
E

Ece G.

4 Ekim 2025 06:41
Benim bebeğimde 3 aydır ay başı 1 hafta red yapıyo bu ay yapmadı oh diyordum dün geceden sabaha kadar uyanmadı günde 7 kez uyanan emen bebek sabah ben uyandırıp emzirdim onda da yarım yamalak emdi yine başladık yani sebebini asla bulamıyorum kaşıkla içiriyorum uykudan uyanınca karanlıkta emziriyorum sonra geçiyor işte 😒

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir