Avent Gerçekten İşe Yarar mı ?

145 görüntüleme
S

Sevgi K.

5 Kasım 2025 18:57
Kızlaar bebeğim 7 aylık mamaya başlamam lazım ama biberon tutmuyor. Avent işe yarar mı yoksa abartıyorlar mı bilemedim. Sizin tavsiyeniz ne olur deneyip birden biberon tutmaya başlayanınız var mı
B

Büşra T.

5 Kasım 2025 18:59
Kasık bıberonda olur avent kullanmadım bılmıyorum ama deneyın hangisi olursa
H

Hümeyra T.

5 Kasım 2025 18:59
Avent yenidoğan döneminde kullandım sorun yaşamadım. Doktorun ilk önerdiği marka avent oldu. Şu an arkadaşım lansinoh kullanıyor ondan da memnun, alternatif düşünebilirsiniz
H

Hümeyra T.

5 Kasım 2025 19:00
Anne sütü+mama ise avent anne memesine en yakın vs. söylerimleri var reddetmemesi için ama tamamen mama ise sorun yaşamazsanız diye düşünüyorum
G

Gözde G.

5 Kasım 2025 19:10
Emzirirken ve mamayla desteklerken tek kullandığım markaydı bence piyasadaki en iyi biberon asla meme reddi yaşamadım
S

Sevgi K.

5 Kasım 2025 19:27
Ben anne sütü verebiliyorum sadece emzik de tutmuyor ama kilo alımı durdu mecburen ek gıda yiyebildiği kadar(onu da öğürüyor çünkü) mama için de avent deneyim o zaman wee baby/ baby go gibi uygun fiyatlı ürünler denedim tutmuyor ısırıyor.
S

Sümeyra s.

5 Kasım 2025 19:40
Lansinoh kullanıyorum meme reddi olmadı memnunum
Nurhak B.

Nurhak B.

5 Kasım 2025 19:45
Bende avent kullanıyorum hiç sorun yaşamadım direkt tuttu
S

Sevgi K.

5 Kasım 2025 19:46
Siz kaç aylıkken vermiştiniz daha önce başka biberon reddi olmuş muydu ?
Nurhak B.

Nurhak B.

5 Kasım 2025 21:26
İlk haftadan verdim erken doğumdu sütümü sağıp anne sütü geliştirici vermem gerekiyordu. Hiç değiştirmedim @Sevgi Karahan
S

Sevgi K.

5 Kasım 2025 21:39
Keşke ben de erkenden alıştırsaydım. Yine de deneyeceğim çok teşekkür ederim hepinize 💕

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir