Atopik Egzama
122 görüntüleme
R
Rabis C.
24 Aralık 2025 12:12
Bebeğim 7 aylık çene ve yanaklarında kızarıklık oluyor krem ile nemlendirince geçiyordu 1 aydır sağ kolunun iç dirsek kısmında kızarıklık vardı assla kremle geçmedi sonrasında küçük bir nokta şeklinde sırtında da çıktı doktora gittik alerji testi yapıldı çok şükür alerji çıkmadı. Kortizonlu krem kullandım doktor reçetesiyle 3 gün. Yok olmadı ama silikleşti. Mustela nemlendirici kullanıyorum Ankara’da yaşıyoruz havası kuru çok da fayda etmedi hava nemlendiricisi kullanmalı mıyım ? Bioderma önerdi doktor kullanan var mı ?
S
Sevgi B. T. ..
24 Aralık 2025 12:24
Ben kullanıyorum 5 aylık kızım. Nemlendiriyor ancak sürekli sürmek lazım. Bide banyo sonrası bedeni ıslakken kullanınca çok daha etkili olıyor
R
Rabis C.
24 Aralık 2025 12:46
Aynı şekilde duş sonrası hafif nemliyken sürüyorum kremlerini
Z
Züleyha
24 Aralık 2025 12:56
Benim kızım da 6 aylık aynı sıkıntıları biz de yaşıyoruz keşke burdan resim atma durumuda olsa
T
Tuğba A.
24 Aralık 2025 15:58
Bizimde kuru ve kızarıklık oldu 7 aylık atopik cilt dedi doktor bioderma yıkama jeli ve losyon ile kullanıyoruz
R
Rojda Ş.
24 Aralık 2025 22:49
Bebeğim 11 aylık verem aşısından sonra kolundaki yara hâlâ duruyor ve koltuk altında da kızarıklık var hametan kullandım biraz geçer gibi oldu ama bir türlü iyileşemedi. Bir kaç gün önce diğer koltuk altında da farkettim alerjik mi acaba
E
Esma A. ..
26 Aralık 2025 19:27
Kızımda da egzama vardı deri de alerji testi yapıldı hiç Bir şey çıkmadı ama kanda yapılan da oldukça fazla ve yüksek değerli alerjiler çıktı alerji kaynaklı olabilir çocuk alerji doktorunuzu değiştirmenizde fayda var