Atopik Dermatit
157 görüntüleme
E
Esma A. ..
1 Kasım 2025 09:02
Bebeğimde atopik dermatit var alerji testi negatif geldi yumurta diyeti yaptırıyor doktor nemlendirici kullanmadığım krem kalmadı yüzündeki egzama hafifledi ama vücudu geçmedi ne yapabilirim
T
Türkan T. B.
1 Kasım 2025 09:12
Hergun banyo musleranın şampuanı ıle be yağı ıle nemlendırın demıştı benım doktorum benım oglumunda süt ve süt urunlerıne alerjısı var
E
Esma A. ..
1 Kasım 2025 09:14
Onu da denedim hiç etkisi olmadı maalesef
G
Gül Y.
1 Kasım 2025 09:24
Dermakidda nın nemlendiricisini denediniz mi benim bebeğimin egzemalarına çok iyi gelmişti
H
Hava D. ..
1 Kasım 2025 09:54
Benim oğlumunda vardı 1 yaşında geçti bide hergun bir tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi verin alerjiye karşı güçleniyor
E
Esma A. ..
1 Kasım 2025 10:29
Gül hanım o kremi denemedim bir bakayım
E
Esma A. ..
1 Kasım 2025 10:30
Ek gıda almıyor şuan maalesef 4aylik
A
Arzu.G
1 Kasım 2025 10:48
merhaba, oğlum da atopik dermatitdi. Ozelikle gogus ve omuz bolgesinde karnında puturler kabarmalar kızarmalar bir turlu gecmiyordu kortizonlu krem de kullandık kasintisi çoktu. Şampuan ve nemlendirici minidolin aldım , ıslak mendili yenidoğan saf su olanlardan kullanıyorum, deterjanı granul matik olanla değiştirdim sıvı kullanıyorduk. Bol bol nemlendirdim ve yediklerini takip ettim alerji ihtimali de olabilir diye .10.ayında tamamen geçmişti sorunu çok şukur birdaha da tekrarlamadi.
H
Habibe D.
1 Kasım 2025 11:23
Benim kızımda atopik dermatit 10 aylık oldu hala Triderm in şampuanı yağı ve nemlendiricisini kullanmaya devam ediyoruz kuruluk vs sıkıntılarımızı giderdi doktorunuza danışarak sizde deneyebilirsiniz
N
Neslihan A.
6 Kasım 2025 20:32
Bizde aynı durumdayız.biodermanın atoderm kremini önerdiler onu kullanıyoruz
F
Fatma E. ..
8 Kasım 2025 19:26
Bizdede aynı durum var sık banyo yaptırmayın bence her ne kadar temiz olsada vücudu kurutuyor dedi doktor nemlendiriciyi sık kullanın şampuan deterjan doğal içerikli olsun birde çok ileri seviyedeyse doktor kontrolünde kortizonlu kreme başlayın derim ben