Atopik Dermatit

89 görüntüleme
E

Esma D.

25 Ekim 2025 17:11
Doktor kortizonlu krem verdi oğlum 5 aylik yanaginda egzama oluyor kullananlar varmı kullanmaya korkuyorm ama gecmiyor da kremsiz
r

reyhanşahin

25 Ekim 2025 17:47
benim kızımında komple vücudunda vardı 5 gün kortizonlu krem artı steletopia serisini önermişti geçti losyonu her banyodan sonra yapıyorduk sürekli nemli tutun demişti
Fatma A. U.

Fatma A. U.

25 Ekim 2025 18:06
Ben kortizonlu kremi kullanmadım doktor Bioderma atopik önermişti onu kullanıyorum sürekli nemli tutuyorum
G

Gülten K.

25 Ekim 2025 19:28
Deterjanı sampuanı hepsını dıkkat etmen gerekıyor , sampuan olarak ben sebamed kullanıyorum cılt kurulugu gectı
P

Perihan i.

26 Ekim 2025 13:56
Merhaba benim kızım 4 aylık yanaginda döküntüvardi. Atopik dermatit dedi Dr. Bioderma nin kremi var pahalı ama çokiyi geldi bir günde geçirdi. Bana dedi ki asla Kortizollu krem kullanmayin bebek çok küçük dedi.
E

Esma D.

26 Ekim 2025 21:57
Tesekkur ederim hepinize🌸
Bende biodarma krem aldm insallah faydasını gorurum
E

Esma D.

26 Ekim 2025 21:58
Yediklerim etkiliyor gbu geliyor bana ondan sordum bazen kızarıyor bazen sonuyor cunki yüzü
Ş

Şeymanur A. ..

26 Ekim 2025 22:09
@Esma Durmuş benim bebeğimde de aynı sorun vardı kremi kullanmadan önce yediklerinizi takip edin bence, mesela yediğim kurabiyedeki yenibahar alerji yapmıştı oğluma yanaklarında kremi kullanmadım ben de neyin alerji yaptığını gözlemlemek ve yememek gerekiyor büyüdüğünde buyan etkiler geçiyor zaten
E

Esma D.

27 Ekim 2025 06:26
Teşekkurler Şeyma Hanım yediklerimi takip edicem doktora da danısicam tekrardan

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir