Atopik Dermatit
118 görüntüleme
M
Memduha D. ..
9 Ekim 2025 18:20
Bebeğim 20 haftalık kollarında başlayan kızarıklık tüm koluna sırtına ve bacaklarına kadar yayıldı. Çocuk doktorumuz alerjiye gitmemizi istedi. Çocuk alerjiye gittik deri testi yapıldı temiz denildi, kan aldılar onlar da temiz çıktı. Doktor atopik dermatit dedi. Başına gelen var mı mustelanın nemlendirici kremini kullanıyorum ama çok iyi gelmedi. Başka önerebileceğiniz bir krem var mı ? Kaka da kan olmadı hiç,gürültülü yapıyor kakasını, arada mukuslu oluyor. Bunlar normal şeyler mi?
T
Tuğba D.
11 Ekim 2025 05:22
Hangi ilde oturuyorsunuz
T
Tuğba D.
11 Ekim 2025 05:32
Maalesef bunun tek ilacı zaman aynı şeyleri yaşadım çok zordu gitmediğim doktor kalmadı verdikleri ilaçlar dahada ilerletti eskişehirde koray harmancı diye bi doktor var kesinlikle öneririm verdiği ilaçlar kızımı çok rahatlattı benimde alerji testi temiz ama çikolata domates yedigi zaman agız kenarları kaşınıyor ve kızarıyor hala gürültülü ve mukuslu kakada gayet normal muhtemelen beyaz tenli çocugunuz bol bol nemlendirin geçmiş olsun
K
Kübra Y.
11 Ekim 2025 05:45
Benim bebeğim de atopik ben şuan sebamed kullanıyorum o iyi geliyor. Bioderma da çok çok iyi
M
Memduha D. ..
11 Ekim 2025 06:45
Tuğba hanım adana da oturuyorum zamanla geçiyor mu cidden bana hep kalacak gibi geliyor
M
Memduha D. ..
11 Ekim 2025 06:47
Kübra hanım teşekkürederim la roche posay nemlendirici iyi dedi ama bulamıyorum bir türlü o kremi İnternete de güvenemedim
K
Kübra Y.
11 Ekim 2025 06:52
Trendyolean kendi siteden sipariş verebilirsiniz ya da eczaneye söyleyebilirsiniz.
T
Tuğba D.
11 Ekim 2025 08:07
2 yaşa kadar geriliyor 5 yaşta tamamen bitiyor 7 aylıkken başladı bizde ilk başta isilk gibi sonra kanamalı yaralara çevirdi ikaşıntıda cabası şuan kızım 17 aylık ve inanın izi bile yok gitme imkanınız varsa dediğim doktor çok iyi alanında uzaman onun sayesinde 11 aylıkken geçti şükür rabbim evlatlarımıza saglık versin
M
Memduha D. ..
11 Ekim 2025 08:12
Çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah bizim ki de geçer aminnnn herkesin inşallah🩷🩷

Ecem T. Ö. E.
Allerji Diyetisyeni
11 Ekim 2025 10:27
Memduha hanım, Alerji testlerinin negatif çıkması bebeğinizde besin alerjisi olmadığı anlamına gelmez. Testler tedaviyi yönlendirmede destek olur. Besin alerjisi ihtimali açısından mutlaka başka bir uzmanla daha görüşmenizi tavsiye ederim.
M
Memduha D. ..
11 Ekim 2025 10:29
6 aydan önce çok belli olmuyor diyorlar Ecem hanım doğru mu bu bilgi