Atopik Dermatit

87 görüntüleme
R

Raziye A.

29 Eylül 2025 18:36
Merhabalar. Bebeğim şuan 4 ay 27 günlük ve yaklaşık 3. Ayında yüzünde küçük bir kırmızılık olarak başladı. 4.ayın başı civarı şüplendiğim için yumurtayı kestim ve 1 hafta içinde yüzü düzeldi. Daha sonra gittiğimiz Cildiye doktoru atopik dermatit olduğunu söyledi şampuan ve kremlerimizi değiştirdik aynı zamanda da Hipokort kremi kullanmamızı söyledi. Fakat şimdilerde tekrar yeniledi ve iki yanağında da oluştu bu sefer. Bu konuda ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?
E

Elif G.

29 Eylül 2025 18:47
Benim bebeğim on buçuk aylık olacak benimkinde de ara ara çıkıyor ben yazın genelde her gün yıkardım şimdi havalar soğudu için gün aşırı yıkıyorum. Bende doktora götürmüştüm atopik dedi mustelanın atopik cildler için olan nemlendirici ve şampuanını önermişti kullandım ama ondan mı geçti bilmem şimdi yine oldu. Bide doktorumuz düşük kortizonlu krem vermişti bir hafta kullan sabah akşam geçmezse alerji testi yaparız demişti geçmişti. Ara ama sıcakta yada öpmekten vs oluyor ya genelde yıkamaya öpmeneye dikkat edin eğer şüphelendiğiniz alerji değilse ki sizin ki daha küçük ek gıda almıyordur diye düşünüyorum sıcaktan öpmekten vs dir
R

Raziye A.

29 Eylül 2025 18:51
Teşekkür ederim 🙏🏻
E

Esra A.

30 Eylül 2025 17:31
Biordermamanın yogun bi kremi var intensive balm olan nemlendiricisi mutlaka onu kullan benim bebeğimde atopil ve 2 gün nemlendirmediğimde cildi kuruyo yara olusmaya baslıyor resmen günde 5 6 kez tül vücudu kremliyorum doktorum öyle söyledi her bez değişiminde yapman gerekiyor zor bi cildi var diye ama yaş aldıkça geçermiş
R

Raziye A.

2 Ekim 2025 18:23
Teşekkür ederim kullanıyorum 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir