Atomik Dermatit ve Yumurta Alerjis

63 görüntüleme
P

Pelin S.

20 Eylül 2025 22:47
Kızım 4.bucuk aylık hem atomik dermatit(egzaması var) ben de yumurtaya alerjisi var bu süreç ne zamana kadar devam eder?çalışan bir anneyim kızım sütümü içiyor ama günden güne büyüdüğü için çalıştığım için sütüm yetmiyor sagımım az çıkıyor bundan dolayı mama verebilir miyim hangi marka almalıyım?Anne sütüne eş değer olan keçi sütü verebilir miyim suyla karıştırıp?
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

20 Eylül 2025 23:17
Mama konusunu hekiminizle karar verin, atopik dermatite gelince 2-3 yaşında kadar da devam edebilir daha erken de son bulabilir. Bu süreçte diyetine dikkat etmeniz gerekir. Suyla karıştırarak sütf asla vermeyin 1 yaş öncesi hiçbir süt vermiyoruz. Mama tavsiyesini hekiminiz yapsın persentiline göre gerdeyse başlayalım diyecektir kimsenin demesiyle başlamayın çok geçmiş olsun 💕🙏🏼
Ayşegül A.

Ayşegül A.

22 Eylül 2025 08:24
Ayça hanım merhaba.oğlum 4 aylık bugün egzama teşhisi kondu.egzamanın besin alerjisiyle bi ilişkisi var mı acaba? Şuan bacaklarında var sadece.mustela krem önerdi onu kullanıcam sanırım.benm de egzamam var ellerimde kışın oluyor soğuktan ve sudan dolayı.havalar serinlemeye başladı diye mi acaba oğlumda da var.besin yada böyle bir şey mi nasıl anlayacağım acaba? Farklı hiçbir şey yemedim hep aynı şeylerdi.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir