Ateşli Hastalık Acill

171 görüntüleme
F

Figen ..

20 Ağustos 2025 22:51
merhaba bebeğim 11 haftalık bugün bi ara hapşırdı bir kaç kez burnu aktı tozdandır diye düşündüm sonrasında banyosunu yaptırıp yatırdım huzursuz bir şekilde iki kere ağlayarak uyandı sonra da derin uykuya daldı akşam yaklaşık 4 saat uyandığında vücudu ateş içindeydi hemen üstünü çıkarıp ateşini ölçtüm 37.4 diyordu bir çay kaşığının yarısı kadar calpol verdim şuan hala aynı durumda ne yapmalıyım
E

Ece A.

20 Ağustos 2025 22:55
3 aydan küçük bebeklerin ateşi olduğunda doktora götürmelisiniz diye biliyorum. Benim oğlum 1 aylıkken hasta olmuştu, doktora gitmiştik. Eğer ateşi olursa müdahale etmeden acile götür demişti. Sizi endişelendirmek istemem ama bir doktor görsün bebeğinizi, çünkü henüz çok küçük.
F

Figen ..

20 Ağustos 2025 22:57
yani şuan şehir dışındayım en yakın hastane 2 saat uzaklıkta maalesef alternatif yol arıyorum
M

Mine G.

20 Ağustos 2025 23:47
38 derece ve üzerinde mutlaka gitmek lazım. 2 ay aşılarını yakın zamanda yapıldıysa onlar da çok ateş yapıyor. Aşı sonrası ateş ise panik yapmayın, 38 olmadığı sürece takip edin düzenli.

11 haftalık benim bebeğimde. Geçen hafta aşı sebebi ile ateş oldu. 38,2 idi farkettiğimde hemen üstünü çıkarınca 37,8 lere düştü. Devamında takip ettim. Çok şükür 2-3 günde geçti
G

Gamze Y.

21 Ağustos 2025 00:10
Daha cok kücük lütfen en yakin hastaneye gidiniz.
Esma U.

Esma U.

21 Ağustos 2025 04:45
38 ın altında normal ateş. Doktorunuz varsa arayıp bilgi alın isterseniz
A

Asel

21 Ağustos 2025 05:37
Hastaneye gidin bence bebisiniz daha çok ufak 2 aylıkken benim bebeğimde hasta olmuştu burnu kapalıydı ve balgam vardı temizleyin gitmeyin geçer dendi ateşi çok az vardı hemen götürdüm hastaneye burnunu temizlediler çıkanlara hepimiz hayret ettik nasıl nefes almış bu bebek dendi, vücudun oksijensiz kalma ihtimali bile varmış. İhmal etmeyin lütfen
F

Figen ..

21 Ağustos 2025 07:37
gittim ciğerleri enfeksiyon kapmış gerçekten beklememek gerekliymiş antibiyotik başladılar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir