Ateşi 39 Hocam Nolur Görün

141 görüntüleme
M

Melike B.

1 Ekim 2025 05:35
39dan aşağı inmiyor fitil veriyorum calpol veriyorum ama asla düşmüyor doktora götürdüm başka ateş düşürücü vermedi suya sokuyorum olmuyorbezi ıslatıp siliyorum olmuyor ne yapacağımı şaşırdım artık
M

Meryem B.

1 Ekim 2025 05:48
Corona olabılir su ara salgın zaten benım bebeğimde 3gun düşmeyen atesı olduhersey normsldı sürüntü testı yaptıkcorona olduğunu ogrendık
Dilara T.

Dilara T.

1 Ekim 2025 05:49
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun ateşi düşer inşallah 🤲🏻 bence gene siz bilirsiniz ama ilaçlarla da düşmüyorsa yapılabilecek her yolu da denemişsiniz ateş ciddi olabilir havale riski olmadan zaman kaybetmeden en yakın acil servise götürmelisiniz
M

Melike B.

1 Ekim 2025 05:52
Götürdük acile de bebek olduğu için bişi yapmadılar
Dilara T.

Dilara T.

1 Ekim 2025 06:05
Çok geçmiş olsun. 39°C’nin üstünde, özellikle ilaçlara rağmen düşmeyen ateş bebeklerde hafife alınmamalı. Acilde bir şey yapılmadığını söylüyorsunuz ama ateş devam ediyorsa tekrar çocuk doktoruna ya da başka bir acile tercihen çocuk aciline gitmenizi öneririm. Bu süreçte eğer emiyorsa anne sütü ve sıvı alımı çok önemli ince pamuklu kıyafetler yeterlidir. Ilık su veya sirkeli suyla ıslatıp ense ve koltuk altını silebilirsiniz sadece bunlar aklıma geliyor inşallah bebeğiniz sağlığına kavuşur biran önce.
M

Melike B.

1 Ekim 2025 06:10
Çocuk aciline de götürdük çocuk doktoruna da götürdük
E

E ..

1 Ekim 2025 07:35
Gecmis olsun..6.hastalık olabilir..aynisini yasadik..sebepsiz sürekli tekrarlayan 39 ve uzeri ates..ates düsünce 6.gün vücutta kızarıklar basladi..sonra onlar gecti..insallah sizin de öyledir
M

Melike B.

1 Ekim 2025 07:48
Enfeksiyon varmış vücudunda ve enfeksiyonun kaynağı belli değil

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir