Ateş Hariç Belirti Yok.

45 görüntüleme
H

Hatice S. ..

8 Kasım 2025 14:57
14 aylık bebeğim 2 gün hapşırdı bayağı,hapşırığı durdu peşine ateş başladı 1. Gün atwş 37,7 8 civarıydı keyfi yerinde siye ilaç vermedim kendi kendine çıktı indi. 2. Gün sabah huzursuz ve 38 5 ateşti calpol verdim düştü,gün içinde yine 38 3ve sonra 38 7 oldu duşa sokup calpol verdim akşam yine 38 5 dolven verdim gece boyu ateşlenmedi 3. Gün sabah38 2 civarı biraz bekledim yükselişe geçince calpol verdim ateşi yine tekrarladıama 37 7 civarıydı ilaçsız geçirdik akşama kadar akşam yine 38 2 olunca calpol verdim. İştahsızlık hariç bir belirti yok başka ne olabilir anlayamadım. Mevsimsel böyle Bir hastalık mıvar nedir çözemedim. Yarın ateşlenirse acile göstereceğim mecbur.
G

Gamze Ü.

8 Kasım 2025 21:01
Aynı durumu yasıyorum 24 aylık kızım 39 ları gordu atesı keyıf olarak ıyıydı surup ıcmedığı ıcın fıtıl verdım bende ıstah sıfır sofrayı gorsun mıdesını kaldırıyor kan temız ıdrar temız 4 gun ates bıttı ama ıstah aynı allah yardımcımız olsun cok zor buyuyorlar umarım cevap veren bılen bırılerı olur ☹️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir