Ateş Farkı!!!

91 görüntüleme
M

Merve Ş.

17 Ekim 2025 17:22
Merhabalar bebeğim 8 ay 23 günlük. İki gündür 38.5 üzerini gören ateşi var. Ilık uygulama ve duşa kısa süreli tepki verip yükselmesi devam ediyor. Dün 38.8olduğunda Calpol verdim. İnatçı seyretmedi. Bugün öğleye doğru tekrar yükseldi yine Calpol verdim ama gün içinde hep subfebril devam etti. Kulak içi ve koltuk altı ölçümleri uyumlu seyrediyordu ama son iki saattir kulak içi ölçüm 38.4-38.5 seyrediyor. Koltık altı ölçüm ise36.9-37.2 seyrediyor. Farkın sebebi nedir?
Cansu Y.

Cansu Y.

17 Ekim 2025 17:23
Böyle sık sık yükselip düşmesi iyi bir şey değil diye biliyorum, imkanınız varsa hastahaneye gidin bence
Özge D.

Özge D.

17 Ekim 2025 17:28
Bence de hastaneye gitmeniz daha uygun olur kanına idrarına bakılır bir de covid salgınından bahsediliyor çok geçmiş olsun
Dicle Y. .

Dicle Y. ..

17 Ekim 2025 17:29
Doktora gidildiyse evdeki süreçte Benim bebeğimde inatçı ateşi oluyor iki farklı ateş düşürücü dönüşümlü kullanmayı önermisti doktor eğer ateş ölçer doğru çalıştigindan eminseniz ateş bazen ilk olarak baş bölgesinden başlayıp vücuda yayıliyor o zaman farklı çıkmış olabilir diye düşünüyorum
M

Merve Ş.

17 Ekim 2025 17:44
Hepinize teşekkür ederim. Tahlilleri dün yapılmıştı. Hepsi normal. Hastaneden geldikten sonra başladı ateşi. İnatçı seyretmiyor aslında. Bebeğimin genel durumu da iyi olunca hangi ölçüm değerini baz almayalım bilemedim açıkçası. Henüz hiç dişi çıkmadı. Bir diş belirtisi de yok ama Diş çıkarırken sadece kafası sıcak olur mu bilemiyorum 🙇🏼‍♀️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir