Ateş Acil

92 görüntüleme
M

Melike A.

3 Kasım 2025 04:05
9aylık oglum dün akşam üstüne dogru 38.5 dereceyle ateşlensi 1 ölçek calpol verdim yarım saate ateşi düştü ardından tekrar kontrol ettiğimde ateşi yoktu akşam 9 gıbı tekrarladı 38. Üstğne hastaneye götürdüm idrar tahlili yapıldı temiz denildi yolladılar ama 39.7 oldu atesı calpol dolven verdim soguk kompleks yaptım baska ne yapabılırım bılemıyorum lütden bilgisi olan yazabılır mı
A

Anneden ..

3 Kasım 2025 04:29
Benim oğlum da üç gündür aynı şekilde ateşliydi Dolven be calpolu dönüşümlü vermemi söyledi doktor kan tahlili yaptırdınız mı ? Kanında enfeksiyon olabilir bize yaptılar
M

Melike M.

3 Kasım 2025 05:17
Bencede kanında enfeksiyon vardır.Siz bir çocuk doktoruna gidin kan falan verin bence.Diş ateşi bu kadar yükselmez.
T

Tanya G.

3 Kasım 2025 06:35
Benim de 9 aylık kızım var düne kadar aynı sizin yazdığınız şekilde ateşlenmesi oldu. Öncelikle duş ve soğuk ile ateşi düşürmeye çalıştım ve ateşin nedenini tespit etmeye çalıştım . Gece 39.7 39.8 oldu gündüz 38.5 olmuştu. Ağladığında elini ağzına götürüyordu ve verdiğim ek gıdayı çiğnerken bile ağlıyordu orada ateşin dişinden kaynaklı olduğunu anladım ve sürekli duş ve soğuk uygulayarak 3.günde ateşi düştü çok şükür bence sizde hastaneye almak yerine her bebek kendine özel düşüncesinden bebeğinizin ateşlenmesinin sebebini tespit edin tahlilleri de temizmiş bebeğinizin çok şükür.Diş etlerini kontrol edin şişme veyaa beyazlık varsa kesin diştir.Süreç sabır gerektiriyor Allah şifa versin. İlaç ve soğuk uygulayın ilaçlarla da takviye yaparsınız umarım bebeğiniz bşr an önce iyileşir.
M

Melike A.

3 Kasım 2025 09:00
Kan tahlili almadılar sadece idrar testi alındı oda temiz denildi diş şuan icin görünen bi bulgusu olmadı kontrol ettim ama soguk uygulamayla ilaçla vs düşürmeye calıştım gece ayakları nacakları serın ust bolgesı ateşle yanıyo doktorlar bişeyi yok diyolar
M

Melike M.

3 Kasım 2025 11:26
Yakın zamanda bizde aynı durumu yaşadık gece birden ateşi 40.8 oldu.Ben ayeşten çok korkarım düşüremeyince hemen hastaneye gittik doktorumuz kan aldı ve kanda enfeksiyon çıktı.Bu yüzden sizede bu şekilde yapın dedim @Melike Annadinc

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir