Ateş

267 görüntüleme
Yaprak H.

Yaprak H.

21 Eylül 2025 11:14
7 aylık bebeğim düzeltilmiş yaş 6 geceden beri baş boyun ve vücut sıcaklığı var ateş ölçer ile baktığımda 36.7 çıkıyor. Ateş takibi yapıyorum (ama bu vücut sıcaklığına ben 38 çıkar demiştim)Ateş düşürücü kullansam mı bilemedim Beklemedeyim hala birde diş yaparmı acaba
Luanki
S

Sembo

21 Eylül 2025 11:35
Ateş olmadan neden ateş düşürücü kullanmayı düşünüyorsunuz huzursuzluğu varsa diş de olabilir ama eğer ortam sıcaksada vücut aşırı ısınabiliyor
E

Elif D.

Psikolojik Danışman

21 Eylül 2025 11:49
Ateşi yüksek değil. Kallın giydirmiş olabilirsiniz diş olabilir. Takip edin sakin kalın. Sevgiler 🤗
Yaprak H.

Yaprak H.

21 Eylül 2025 14:06
Şuan hala ateş takibi yapıyorum 38.2 buldu tek zıbınla duruyor zaten bulunduğumuz memleket çok sıcak ılık duş aldırdım emziriyorum sürekli uyumak istiyor. Duştan sonrada duruma göre bir aksiyon alacağız çocuk doktoru bulabilirsek gideceğiz yoksa acile inşallah toplarlar
S

Sembo

21 Eylül 2025 14:09
Ateşi çok yüksek değil diş ateşi de olabilir ateş düşürücü verebilirsiniz bu durumda halsizliğide varsa bugün takip edin bence 38.5 geçmediği sürece sıkıntı olmaz bizimde bu şekilde oldu dişle birleşti hastalığı ateş bir gün sürdü sonra öksürük burun akıntısı aynı zamanda üst dişler çıkmıştı
Yaprak H.

Yaprak H.

21 Eylül 2025 14:44
Umarım geçmez teşekürler ❤️
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

21 Eylül 2025 14:47
Ateş düşürücü vermeyin.38 i geçerse ilaç verin vücudu size sıcak gelebilir çok normal endişelenmeyin
Yaprak H.

Yaprak H.

22 Eylül 2025 20:26
Bugün ateşin 2. Günü doktora gittik ateş ve uyku hali dışı da herhangi bir rahatsızlığı yok. Doktor genel muayenede bir sorun olmadığını viral bir enfeksiyonun habercisi yada diş yapıyor dedi ateş düşürücü yazdı evde takip dedi 38.5 geçerse 1çay kaşığı ateş.düşürücü önerdi. Gün içinde ateş 37.5 gibiydi 1 saat önce39 buldu pamukla soğuk pansuman ve ateş düşürücü parol 120mg parasetamol verdim 38 .2 de şuan takip ediyorum.
A

Aybüke A.

30 Ekim 2025 21:10
Biz de şu an aynı süreçten geçiyoruz 5 gün oldu bütün tahlilleri temiz. Diş miymiş nasıl sonuçlandı?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir