Ateş

270 görüntüleme
B

Burcu K.

26 Ağustos 2025 16:21
Merhaba dün gece 4 gibi kızım uyurken kızıma dokundum ateşi vardı. 38.7. Calpol içirdim üstünde bezi kaldı sadece. Gözlemledim ateşi düştü. Sabah tekrar 38 çıktı doktora gittik boğazı kızarmış dedi antibiyotik ve dolven yazdı colpolde verebilirsin dedi. Hastahaneden çıktık ateşi düştü çünkü doktora götürmeden de içirdim ateşi 38 olunca. Ateş düşürücü jel bant aldım. Eve geldim ateşi 38.3 olmuş tekrar çıkmış. Ateş düşüyor çıkıyor. İştahı azaldı. Kakası normaldı ishal gibi yapmış ama aşırı ishal değil rengi sarıydı. Bende probiyotik verdim. İlaçlarını içirdim. Uyuyor. Ama ateş düşüyor sonra yine çıkıyor. Burun tıkanıklığı öksürük hapşurma yok.
Ö

Özge Ö. A.

27 Ağustos 2025 21:46
Aynı durumdayım :(
B

Büşra Ç.

2 Eylül 2025 19:33
Geçti mi aynı durumdayım iki gündür
H

Hülya D.

2 Eylül 2025 19:49
3. Gün bitti aynı durumdayız. Virüs olabilir dedi doktorumuz coronada varmış şuan. Düşürüyoruz bir süre sonra geri çıkıyor.
M

Merve N.

2 Eylül 2025 20:40
11. günden selam. İlk iki üç gün ateş çıktı düştü. Sonra ishal azaldı derken 3 gün fena dirençli bir ateşle hastaneye koştuk serumla toparladı ama şimdi öksürük burun tıkanıklığı hapşırık başladı nefes alamkyor çocuk

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir