Atak
143 görüntüleme
H
Hamidenur K.
5 Ekim 2025 21:02
Bebeğim 15 haftalık 1 haftadır mama içmiyor 4. Ay atağı olabilirmi
F
Fatma Y.
5 Ekim 2025 21:54
Merhabalar aynı durumu aynı zamanlarda bende yaşadım mama reddi olmuştu . Biz o sırada menenjit aşısına bağlamıştık ancak doktorumuz aşı yapmaz dedi .Mamayı kaşıkla zorda olsa yediriyorduk.Sonra birden bire biberonla içmeyi kabul etti .Pes etmeyin kaşıkla vermeyi deneyin derim :)

Ayça K. A.
Hemşire
5 Ekim 2025 22:39
Evet bu haftalarda görülen sorunlar maalesef. Aç kalmıyor merak etmeyin uyutup uyurken yedirmeye çalışın benim oğlumun 6. Ayda bile hala ara ara oluyor. Diş huysuzluğu uyku gerilemesi derken çok olağan ateş yoksa çişli bez sayısında ciddi düşüş yoksa evde az az miktarlar teklif ederek baş etmeye çalışın ama ateş varsayada çişli bez sayısı 4-5 altında kalırsa muhakkak bir hekime götürün olmazsa damardan sıvı takviye edilir çünkü
H
Hamidenur K.
5 Ekim 2025 22:42
2 defa damardan sıvı takviye edildi yeni yeni düzeliyor gibi kaç doktor gezdirdim bir sebebini bulamadım atak diye yorumladım
H
Hamidenur K.
5 Ekim 2025 22:42
Kaşıkla da besledim ama kustu hemde aşırı şekilde

Ayça K. A.
Hemşire
5 Ekim 2025 22:49
Az az yedirmeye çalışın biberonla kaşıkla hava yurtupı için kusmada arkasından gelecektir. Mama markası değiştirin hekiminizle görüşerek. Belki iyi gelebilir 💕
H
Hamidenur K.
5 Ekim 2025 23:16
Süt alerjisi var denildi ama testler negatif çıktı bu konu hakkında bir bilginiz var mıdır
H
Hamidenur K.
5 Ekim 2025 23:16
Diyet mama kullanıyoruz