Atak

169 görüntüleme
K

Kübra A.

26 Ağustos 2025 07:49
Bebeğim 37 + 2 haftalık iken doğdu olacak ataklar hani sözde söylenen sekizinci hafta atağı 11. hafta ata ben de düzeltilmiş haftaya göremi düzeltilmiş yaşına göre mi oluyor acaba böyle bir durum yaşayan var mı ya da doktoruyla görüşen yani bebeğim 11. haftada sekizinci hafta atanı mı yaşıyor oluyor
Ayşegül A.

Ayşegül A.

26 Ağustos 2025 08:09
36+5 de doğdu oğlum bizi doktorumuz prematüre kabul etmedi.normal doğduğu takvimde ilerliyor gelişimi.sadece kilo, boy olarak düşüğüz.37 hfta prematüre kabul edilmiyor diye biliyorum.bebeğin durumuna ve doktora bağlı tabiki.Ben atak döneminin olduğunu artık düşünmüyorum çnkü atak döneminde olmadığımz zaman da çok huysuzdu bi fark yoktu.Her bebeğin gelişimi bireysel her gün farklı huyları,keyifleri,keyifsizlikleri
farklı oluyor.Atak dönemi diye kendinizi strese sokmayın bence.atakta değilseniz bile insanın içine o şüphe düşüyor olumsuz düşenceler oluyor ve olumsuzluklar başlıyor.bence hiç bakmayın o dönemlere.bebeğiniz atak dönemi dediğiniz dönemde bile çok keyifli olabilir bilemeyiz her gününün nasıl olacağını😊
H

Hülya A. ..

26 Ağustos 2025 09:23
Evet benim bebeğim de 36+1 de dogdu gelişimi vs tam da olması gerektiği gibi su an 4 aylık zaten çok huysuz ve kolik bebek olduğu için atak falan anlamıyoruz. Meşhur 4 ay atakları diyorlar ama benimkinin normali o . Her bebeğe göre değişiyor o ataklar. Sizin bebeğiniz belki de atak donemlerinde çok daha sakin uysal bı bebek olacak yani bunu bilemezsiniz o yüzden hiç sartlandirmayin kendinizi. Sorunuza cevap olarak da benim bildiğim kadarıyla hayır 8 hafta atağını 8 9 haftada yaşayacak 11 haftada değil.
K

Kübra A.

26 Ağustos 2025 09:52
Çok teşekkür ederim rahatlattınız beni🥹

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir