Ast Alt Değerleri Yüksek

121 görüntüleme
B

Büşra Ş.

26 Ağustos 2025 19:05
5 aylık oğlum 15 gün önce ateşlendi hastaneye götürdük ast alt 100 çıktı viral bi enfeksiyon geçiriyor ondan olur dediler bugün yine kan verdik 92 lere düşmüş yine yüksekliği devam ediyor neden oluyor acaba başına gelen var mı
E

Elif S.

26 Ağustos 2025 19:32
ateşlenme sonrası karaciğer değeri yüksekliğinin en sık sebebi viral enfeksiyonların yarattığı geçici karaciğer hasarıdır, birkaç haftaya düzelmesini bekleriz, sizde de azalma eğiliminde olması olumlu bi gösterge. bebişte yeni gelişen olumsuz bir durum yoksa sarılık vs, sadece karaciğer fonksiyonlarını takip edeceklerdir düşene kadar, geçmiş olsın
B

Büşra Ş.

26 Ağustos 2025 19:34
Şuan keyfi yerinde normaline döndü ateşide iki gün sürmüştü
E

Elif S.

26 Ağustos 2025 19:41
çok iyi 🙏 2-3 haftaya zaten kontrol kan bakmak için çağırmışlardır
B

Büşra Ş.

26 Ağustos 2025 19:59
İki hafta sonra tekrar kan vereceğiz inşallah o zamana daha da düşmüş olur teşekkür ederim
Didem

Didem

26 Ağustos 2025 20:33
Her hangi bi virüs tespit edilmiş miydi acaba benim bebeğim de covid olunca yükseldi
B

Büşra Ş.

26 Ağustos 2025 20:36
Yok tespit edilmedi crp düşük çıkınca viral enfeksiyon denildi
E

Elif S.

26 Ağustos 2025 20:36
adeno, rota, korona .. sonu gelmez bunların🥲 hepsi yükseltebilir bu arada
N

Nurhan A.

28 Ağustos 2025 10:31
Benim bebeğimde de 2 aylıkken ben grip olduğunda yüksek çıkmıştı bu değeler. Benden viral hastalık geçtiği için olur demişlerdi. 10 gün sonra tekrar bakıldı biraz düşmüştü. 15 gün sonra tekrar bakıldığında normaldi her şey. Olabiliyor yani korkmayın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir