Asla Yemiyor
92 görüntüleme
B
Berna K.
23 Ekim 2025 12:48
Merhaba kızım9 aylık olucak ve asla kaşık ile bişe uzatamıyorumyani hiç bişe yemiyor emiyor sadece yoğurt vs dahil buna nasıl yol izlemeliyim artık bilmiyorum yaşayan varmı acaba
S
Saziye G.
23 Ekim 2025 13:32
Benim oğlumda iştahsız çok zor yiyor ama ben hep teklif ediyorum. Tok olduğu zamanlar da değilde çok aç olduğu zamanlar kabul ediyor. Ama bebekler çok değişken mesela hiç yoğurt yemezdi ara ara denerdim bu ara yiyor. Birde oynarken felan yediriyorum oynatarak bazen de parkta veriyorum dışarda daha çok yiyor tabi genel olarak zorlanan bi bebek daha çok mama alıyor. Emmeyi de bıraktı 6.ayda o kadar zor ki umarım en kısa sürede alışırlar 🙏
B
Berna K.
23 Ekim 2025 17:23
Gerçekten çok zor yani ne yaparsam yapayım olmuyor umarım yarın doktora gidicez bakalım
G
Gülcan Ö. A.
25 Ekim 2025 16:08
Benim kızım 7.ayına girdi bugün 1 aydır uğraşıyorum asla bişey yemiyor kaşığı görünce ağzını açar gibi oluyor ucundan tadını alınca yüzünü ekşitiyor bir daha uzattığımda kafasını çeviriyor. Sadece tahini biraz da olsa yiyor onun dışında yemiyor nasıl bir yol buldunuz siz doktorunuz ne dedi rica etsem paylaşır mısınız

Fatma A.
Uzman Diyetisyen
25 Ekim 2025 21:32
Merhaba; profilimde konuya dair bir yazım mevcut, nedenleriyle birlikte kendinize uygun cevabı bulabilirsiniz🌸