Asla Yemiyor

259 görüntüleme
D

Damla A. ..

24 Ağustos 2025 04:35
11 aylık kız bebek ek gıda asla yemiyor ağzını açmıyor açsa yere tükürüyor kan tahlilleri temiz doktorumuz zorlamayın dedi ama ne zaman alışacak bu çocuk yiyecekleri keşfetmesine izin veriyorum dokunuyor ama asla yemiyor
Y

Yıldız S. ..

26 Ağustos 2025 14:48
Aynı benim kızım insan çok üzülüyor gerçekten. Her şeyi tükürüyor. Zorlamayıncada sanki gelişmeyecekmiş gibi içime bir öküz oturuyor. Yemeyen çocuk çok zor
Z

Zozan Z.

26 Ağustos 2025 16:09
Bebeğimde 11 aylık olmak üzere az önce tabakla oturup ben ağladım o kadar zor ki kilo olarakta alt sınırda 8.5 kilosu erkek bebek ağzını kitleyor. Ne yaparsam yapıyim olmuyor ,bir sorunuda yok ama mücadele etmekten çok yoruldum .Yarın gene doktora götüreceğim sürekli bir şey yok diyor ama bana gerçekten asla normal gelmiyor .8 saat bir şey vermesem gene yemek istemiyor televizyonla telefonla bile yemiyor her yolu denedim çaresiz kaldığım için olmuyor yani 5 6 aydır böyle bir hastalıkta geçirmedi yarın gene götüreceğim bana normal gelmiyor.
D

Dilan S.

28 Ağustos 2025 18:07
Benimki de 11 aylık ve iki gündür verdiğim şeyleri ağzından atıyor gerçekten deli ediyor beni. Kilosu boyu ayına göre geride artık takılmıyorum bu duruma az yesin yeter ki yesin diyorum onu da istemiyor. Mamayı da en başından beri istemedi oyunla vs verdim bu zamana kadar ama iki gündür uyandı içmiyor azıcık içip bırakıyor. Açlıktan da ağlıyor yine de içmiyor sanırım mamayı komple bırakacağım artık.Sinirime hâkim olamıyorum bazen çünkü aylardır her şeyi reddetti bazen güzel yedi bazen ağzını sürmedi çok çok üzülüyorum uykularım kaçıyor işe de başlayacağım nasıl olacak bilmiyorum. Ahh ah🥹🥹
N

Naz E.

28 Ağustos 2025 18:52
Benimde bebeğim 10.5 aylık aynı durumdayım hiç bişeyi yemiyor ağzından geri çıkarıyor daha bir kez bi şeye ağzını açtığını görmedim çok üzülüyorum yemeyi öğrenemeyecek diye çünkü en başından beri böyle hiç severek yemedi hata belki ama ben zorluyorum yinede olmuyor pütürlü ise zaten kusuyor
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

28 Ağustos 2025 19:05
Yemek masasına hep beraber oturun anne baba kardeşler ona teklifte bulunmadan yemeğinizi büyük bir iştahla yiyin onun önünde bulunan tabağa müdahale etmeyin yemez ise sizin sofranız ile birlikte onu da kaldırın bunu birkac defa sabırla deneyin ısrar etmeyin gösterin sizi izleyip denemek isteyebilir her bebekte ise yaramaz ama deneyin hanımlar
Y

Yıldız S. ..

2 Eylül 2025 13:02
Arkadaşlar umarım düzelir bebişlerimiz yoksa Allah sabrını yani
S

Seçil B.

7 Kasım 2025 09:57
Merhabalar güzel anneler bebekleriniz düzeldi mi benim kızım da 10 aylık asla ek gıda yemiyor baştan beri ağzını açan bir bebek değildi şuanda da tükürüyor. Kilo alımı da durdu demir eksikliği b12 eksikliği var takviye kullanıyoruz ama işe yaramadı. Kız bebek 7.700 gr
C

Ceren A.

7 Kasım 2025 18:01
Merhabalar ek gıda reddi yaşıyorum ilk günden beri 7.5 aylık, ellerini çırpıyor direkt hem kaşıkla hem elimle beslemeye çalıştığımda da almıyor çok zor bir durumdayım sizin gibi
E

Emine S. ..

7 Kasım 2025 18:55
Benim bebeğim de 11 aylık kız 8 kiloya bir türlü ulaşamıyoruz . Ya tamamen yemiyo ya da 3 kaşıktan sonratükürmeye başlıyo anne sütü de almıyor. Bizimle beraber sofraya oturuyor iştahlı gibi nam nam sesler çıkarıyor ama yok yemeye gelince yemiyor . Bi benim ki böyle diyordum ama sanırım yalnız değilmişim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir