Aşırı Sinir

74 görüntüleme
M

Mervenur U.

2 Kasım 2025 17:36
Bebeğim 6 ay 3 günlük son 1 aydır tepkileri çoğaldı aşırı sinirli bir bebek oyuncaklardan çok çabuk sıkılıyor ne olursa olsun sürekli fırlatıyor ve çok fazla bağırıyor vuruyor her şeyi. Bu aşırı sinirlilim hali bu ay da normal mi bilemedim biraz korkuyor bu durum bizi
İ

İpek K. ..

2 Kasım 2025 17:45
Benimki de 6 buçuk aylık aşırı sinirli bir bebek istediği olmayınca tepinerek ağlıyor mizacı böyle sanırım ya da umarım bu aya özgüdür 😂
M

Mervenur U.

2 Kasım 2025 17:46
Baba tarafı aşırı sinirli umarım onlara çekmemiştir 🥲😄
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

2 Kasım 2025 17:58
Bebeğim 6.ayına yeni girdi. Bu aya kadar oldukça uslu güleç herhangi bir ihtiyacı olmadığı sürece ağlamayan bir bebekti ama son iki gündür sürekli bağırıyor mutsuz şikayetçi bir hali var muhtemelen gelişim dönemiyle alakalı bir durum geçicidir diye düşünüyorum.
M

Mervenur U.

2 Kasım 2025 18:00
Benim oğlumda bundan bir ay önce daha sakindibu kadar bağırmıyordu şimdi biraz da sesini keşfediyor sanırım ağlamıyor ama çığlık atıyor sürekli. Bu kadar sinirlilik hali beni korkutmuştu ama sanırım gelişimsel bir durum
S

Sümeyra s.

2 Kasım 2025 18:48
7.5 aydan sesleniyorum azalıyor hemde yok denecek kadar
M

Mervenur U.

2 Kasım 2025 18:49
Umarım bizde de geciktirmez :) bağırmaktan oturmuyor konsantre olamıyor düşüyor hemen işimiz var 🥲

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir