Aşırı Korkuyor
115 görüntüleme
D
Dilara K. ..
8 Kasım 2025 18:46
3aylık kızım sessiz bir ortamda uyanıkken en ufak bir sesten bile aşırı korkup irkiliyor gözlerini o kadar büyük açıyor ki dehşete kapılmış gibi, bazen de kafasını sağa sola çeviriyor cok hizli bir şekilde korkudan.
E
Elif N.
8 Kasım 2025 19:32
Eviniz çok sessiz olabilir mi? Farkında olmadan öyle bir hata yaptık yeterki uyusun diye. En ufak sesten korkuyordu. Uyuyunca kemik çıtırtıma uyanıyordu. radyo tiyatrosu açtık tv den. Sadece resim gördüğü için bir iki kere kafasını çevirdi, bakmıyor bile. Uyurken de su sesi açtık.
S
Seyhan B. ..
8 Kasım 2025 19:50
Benim kızımda öyleydi kundak yapıpyatırdım daha iyi ..
D
Dilara K. ..
8 Kasım 2025 19:59
Sanırım evet sessiz ebeveynler olarak da cok sakiniz, ve gündüzleri baş başa olduğumuz için sakinliğe çok alıştı. Irkilmesini ben de normal buldum ama böyle aşırı tepkiler verince çok üzülüyorum açıkcası gözlerini o kadar büyük açıyor ki resmen bir yetişkin gibi.. doktorumuza sordum bunlar oluyor takipte kalalım dedi, rahatlamalı mıyım bilemedim🙏🏻
E
Elif N.
8 Kasım 2025 21:14
Biz de eşimle sakin yapılıyız. Valla her hafta bir arkadaşımıza çaya gittik. Uyku saati dinlemedik. Orada ne şartta olursa olsun bir şekilde uyutmaya çalıştım. Önce 1 saatte geçemedi uykuya. Geçti derken uyandı, tekrar tekrar uyutmaya çalıştık. Biz sallayarak uyutuyoruz bu arada. Sahilde bebek arabasıyla gezerken de güzel uyuyabildiğini gördüm , bebekler açık havada çok güzel uyur. Amacım ev dışında başka yerlerde de uyuyabilmesiydi. Başta direniyor, uykusu ağır basınca gözlerinş sımsıkı yumup kendini uyutmaya çalışıyor. SŞuan geldiğimiz noktada gürültülü bir yemek organizasyonunda bebek arabasında uyuyabiliyor. Bebeğinizin tek sorunu buysa biraz üstüne düşün bu durumun hallolur inşallah.
D
Dilara K. ..
8 Kasım 2025 21:26
Çok haklısınız o konuda biz de hiç
sakınmıyoruz açıkçası uyku saati sessizlik vb. Nerde olursa olalım uyutuyoruz düğün dahil dediğiniz gibi:) zaten derin uykudaysa rahatsız olmuyor problemimiz uyanıkken ama üstüne gitmeye çalışacağız çok sağolun🙏🏻
sakınmıyoruz açıkçası uyku saati sessizlik vb. Nerde olursa olalım uyutuyoruz düğün dahil dediğiniz gibi:) zaten derin uykudaysa rahatsız olmuyor problemimiz uyanıkken ama üstüne gitmeye çalışacağız çok sağolun🙏🏻