Aşırı Huysuzluk
147 görüntüleme
N
Nurhan A.
11 Eylül 2025 09:33
Merhaba bebeğim bugün 5 ay 1 haftalık. 4 gün önce özel aşıları vardı. Aşılardan beri aşırı huysuz koyuyorum olmuyor kucağıma alıyorum olmuyor yatırıyorum olmuyor. Ne yapsam mızmızlanıyor ve ağlıyor. Geceleri ağlayarak uyanmaya başladı. Çok yorucu olmaya başladı benzer şeyler yaşayan var mıdır. Atak mı diş mi anlamadım. Gerçi doktor henüz diş belirtisi yok damaklarda dedi ama inanılmaz kaşıyor.

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
11 Eylül 2025 10:02
Merhabalar, ağızda diş belirtileri sadece dişin görünür olduğu durumlarda değil sizin aylarınızdan itibaren dişin çene kemiği içerisinde hareketlenmesine bağlı şekilde meydana çıkar. Eğer çocuğunuzun aşılara bağlı herhangi bir ateşi veya başka bir enfeksiyon bulgusu yok ise bunun diş ile ilişkilendirebiliriz. Bu konu hakkında yazmış olduğum bir yazı var onu okuyabilirsiniz🍀 orada ne yapacağınızı da iki video ile anlatıyorum
Sevgiler 🍀
Sevgiler 🍀
N
Nurhan A.
12 Eylül 2025 12:28
Merhaba Nazlı hanım. Dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Aşılardan olduğunu düşünmüyorum sadece tesadüf oldu. Ateş vs olmadı zaten ve bu kadar uzun olmuyor onun huzursuzluğu. Diş muhtemelen diye düşünüyorum :( videonuz nerede vardı acaba 💚

Aybike A. ..
12 Eylül 2025 21:39
Merhaba bebeklerimiz aynı ayda 5 ay 10 günlük benim oğlum ve aynı şekilde çok huzursuz geceleri aynı şekilde aglayarak uyaniyor sürekli. Dün doktor diş bulguları başlamış dedi oda salya elini ağza goturme vs. Ama görünürde bişey yok dedi. Huysuzluklari artık olur dedi. Bence tamamen dişle alakalı. Gece uyurken bile eli hep ağzına gidiyor