Aşırı Gaz ve Hıçkırık Sorunu

89 görüntüleme
Selin Ş.

Selin Ş.

27 Ekim 2025 07:27
Merhabalar 1 aylık bebeğimin aşırı gaz ve hıçkırık sorunu var doktoru metsill damla verdi gazı çıkıyor, karnındaki şişlikleri de azaldı ilaçla ama hala sancılar ve katılarak ağlamalar ikinmaya calismalar devam ediyor. Ne kadar masaj yapsam da rezene çayı içirsem defayda etmiyor çok çaresiz kaliyorum ne yapacağımı şaşırır oldum😢
Kübra Ş. .

Kübra Ş. ..

27 Ekim 2025 07:31
Çook normal bir durum. İlk 2 ay sıklıkla olan bir şey. Bu da bir süreç 3. Aydan sonra azalarak bitiyor canınızı sııkmayın.
Kübra Ş. .

Kübra Ş. ..

27 Ekim 2025 07:32
Yapılan tedavilerin hiçbiri durumu ortadan kaldırmıyor. Sadece azaltmaya yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
B

Büşra T.

27 Ekim 2025 07:42
Emzırıyorsan eğer yedıklerıne dıkkat etmelısın sütune geçer gaz yapar
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

27 Ekim 2025 07:42
Bu durumun tek çözümü bebeğin bağırsaklarının gelişmesi oda zaman içinde ilk üç ayda oluyor malesef. Ara ara karın üstü kontrollü yatırmaya çalışın biraz oda rahatlatabilir. Geri kalan birçokseyi zaten denemissiniz . Dışardan bitkicayi çok önerilmiyor.birde pilates topunda sallaninca ağrısı rahatlamıştı oğlumu ama uykuya geçişe orada alistirmayin
M

Merve K. ..

27 Ekim 2025 07:48
Hıçkırık olunca emziriyorum böyle geçiyoruz. Gaz içinde sab simplex almanı tavsiye ederim daha etkili bir gaz ilacıben baya faydasını gördüm🌸
F

Filiz B. T. ..

27 Ekim 2025 07:49
Ben oğlumda yaşadım . 4 ayında bitti . Gaz damlası çok kullandım .ama faydası hiç olmadı ama ütüyle mendilleini ısıtıp göbek deliğine koyuyodum bide kiraz çekirdeği patikleri ısıtıp kullandım. Gaz damlaları hiçiyi değil çok pişmanım şuan oğlum 8aylık kabızlık sorunu devam ediyo Gaz damlaları kabızlığa çok yol açıyo
E

Elif N.

27 Ekim 2025 08:09
Doktor probiyotik de vermişti bize, onun faydasını çok gördük. Karınüstü egzersizi de hiç aksatmadık.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir